Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρώτο θέμα στα σκοπιανά Μέσα η «έφοδος» ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση φιλοσκοπιανών

Πρώτο θέμα στα σκοπιανά Μέσα η «έφοδος» ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση φιλοσκοπιανών
Η Χρυσή Αυγή κατηγορεί τα σκοπιανά Μέσα, καθώς μετέδωσαν την είδηση, ωστόσο συκοφαντικά και διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα
Το έντονο ενδιαφέρον προκάλεσε, ως ήταν φυσικό, στα Μέσα των Σκοπίων η «έφοδος» ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση φιλοσκοπιανών στο Ευρωκοινοβούλιο.
Ειδικότερα, οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής παρενέβησαν σε συνάντηση της «προβοκατόρικης ομάδας με την ονομασία “Φίλοι της Μακεδονίας”» στο Ευρωκοινοβούλιο και επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας για την παράνομη και ενάντια στις αποφάσεις του ΟΗΕ και την επίσημη θέση την Ευρωπαϊκής Ένωσης, ίδρυση της ομάδας αυτής.
Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή υπογραμμίζει ότι «όπως ήταν αναμενόμενο, οι υπόλοιποι κατ' όνομα Έλληνες Ευρωβουλευτές, έλαμψαν δια της απουσίας τους, αποδεικνύοντας πως ό,τι και αν κάνουν, το κάνουν μονάχα για εσωτερική πολιτική προβολή».
Αναφέρει, δε, πως «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική! Όσο και αν προσπαθούν εγχώριοι και ξένοι εχθροί του Έθνους μας να διαστρεβλώσουν την ιστορία και να καπηλευτούν το όνομα της Μακεδονίας μας, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα βρίσκονται παντού και πάντα μπροστά σε κάθε τέτοια απόπειρα».
Παράλληλα, η Χρυσή Αυγή κατηγορεί τα σκοπιανά Μέσα, καθώς μετέδωσαν την είδηση, ωστόσο συκοφαντικά και διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα.
Πιο συγκεκριμένα, τονίζει ότι ξέσπασαν σε μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική εκστρατεία εναντίον της.
«Διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, φαντάστηκαν ιστορίες με καταδικασμένους εγκληματίες, εκβιασμούς και απειλές κατά της ζωής τους», επισημαίνει η Χρυσή Αυγή και προσθέτει: «Φαίνεται πως η συνήθεια τους να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την πραγματικότητα δεν περιορίζεται μόνο στην ανύπαρκτη ιστορία αυτού του τεχνητού κρατιδίου, αλλά επεκτείνεται και σε κάθε δραστηριότητα τους.
Εμείς από την πλευρά μας, θεωρούμε τιμή να μας κατηγορούν οι αρλεκίνοι της Ευρώπης και ο κάθε εχθρός της Πατρίδος μας.
Βεβαίως, αναμενόμενη αίσθηση προκαλεί το μένος των σκοπιανών μόνο εναντίον των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως οι υπόλοιποι Έλληνες Ευρωβουλευτές του Συνταγματικού τόξου δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τα Εθνικά μας θέματα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης