Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Πρέπει να γίνουν διορθώσεις στο ασφαλιστικό – Ακραία νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Πρέπει να γίνουν διορθώσεις στο ασφαλιστικό – Ακραία νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης
Διορθωτικές παρεμβάσεις για ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες ζήτησε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι πρέπει να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό διατύπωσε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Έχουμε πει ότι πρέπει να γίνουν, σαφέστατα, διορθωτικές παρεμβάσεις στις διατάξεις εκείνες, οι οποίες αφορούν τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες -αν θέλετε ακόμα- που αφορούν τους αγρότες.
Και μάλιστα από την ομιλία του κ. Καμμένου διεφάνη ξεκάθαρα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αυτούς που είναι πραγματικά αγρότες και είναι πραγματικά κτηνοτρόφοι, θέλουμε σαφώς να τους προστατέψουμε» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm» η κα. Χρυσοβελώνη.
«Θα πρέπει οι αγρότες να κατανοήσουν ότι η κυβέρνηση και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν βρισκόμαστε απέναντι τους, είμαστε από την ίδια πλευρά του τραπεζιού και προσπαθούμε να κάνουμε έναν διάλογο εποικοδομητικό, για να φτάσουμε σε κάποιες ρυθμίσεις, οι οποίες θα είναι επωφελείς και γι' αυτούς» είπε η κα.Χρυσοβελώνη.
Κληθείσα να σχολιάσει την τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ υπογράμμισε ότι «από τη μία πλευρά δεν είχαμε καμία πρόταση τεκμηριωμένη και κοστολογημένη, όπως λέγανε, και από την άλλη πλευρά ο κ. Μητσοτάκης έδωσε απτά δείγματα των προθέσεών του, ότι πρόκειται, δηλαδή, πραγματικά για έναν πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος είναι ακραία νεοφιλελεύθερος και ο οποίος συνεχίζει να υποστηρίζει αυτά που υποστήριζε όσο ήταν υπουργός».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης