Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας κατασκεύασε το σενάριο περί εισβολής στο Νομισματοκοπείο

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας κατασκεύασε το σενάριο περί εισβολής στο Νομισματοκοπείο
Αν εφαρμοστούν τα μέτρα που ψηφίστηκαν, τελειώνουμε με τα μεσαία στρώματα, τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες είπε ο κ.Λαφαζάνης
Με κατηγορηματικό τρόπο απέρριψε τα σενάρια που τον ήθελαν να εισβάλλει στο Νομισματοκοπείο το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Λαφαζάνης αφού διερωτήθηκε πώς θα μπορούσε να εισβάλλει στο Νομισματοκοπείο και τι θα έκανε σε αυτό, τόνισε πως το σενάριο αυτό το κατασκεύασε ο Αλέξης Τσίπρας.
Για τα σχετικά έχει αναφέρει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι ο κ. Στουρνάρας έπρεπε να πάει στον εισαγγελέα να τα καταγγείλει, στην αστυνομία, στον πρωθυπουργό.
«Να μας πει ο κύριος Στουρνάρας με ποιους συζήτησε;
Ποιο είναι αυτό το τείχος;
Να μας πει ο κ. Παυλόπουλος αν πήγε και συνωμότησε με τον κύριο Στουρνάρα για να σώσει το νόμισμα Νομισματοκοπείο» τόνισε ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος επιπλέον εκτίμησε πως η κυβέρνηση δεν είχε ούτε «plan B ούτε plan X».
«Δεν υπήρχε καμία εναλλακτική, κανένα σχέδιο για έξοδο από την ευρωζώνη» είπε ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος έκανε λόγο για «ξεπούλημα ενός ολόκληρου αγώνα».
«Να με κρεμούσαν ανάποδα στο Σύνταγμα αν υπέγραφα ένα τέτοιο μνημόνιο» υπογράμμισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, ο οποίος υποστήριξε πως εάν εφαρμοσθούν τα μέτρα που ψηφίστηκαν, «τελειώνουμε με τα μεσαία στρώματα, με τα αγροτικά και τους ελεύθερους επαγγελματίες...
Θα είμαστε μια χώρα εξαθλιωμένη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης