Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Το Ποτάμι): Ο Τσίπρας είναι μια διχασμένη πολιτικά προσωπικότητα

Θεοδωράκης (Το Ποτάμι): Ο Τσίπρας είναι μια διχασμένη πολιτικά προσωπικότητα
Η τριτομιλία του πρωθυπουργού ήταν μια συναινετική τοποθέτηση τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι μια διχασμένη πολιτικά προσωπικότητα διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό.
«Θα έπρεπε να βγουν παραπάνω πράγματα.
Το ασφαλιστικό είναι ένα πρόβλημα που θα ταλανίσει πολύ τους 50άρηδες και τις επόμενες γενιές και νομίζω ότι όλοι είμαστε λίγο πιο πίσω από το πρόβλημα.
Ίσως από αντικειμενικές δυσκολίες κάποιοι αλλά και κάποιοι άλλοι επειδή θέλουν να το κουκουλώνουν.
Αυτή η κουβέντα έπρεπε να είχε γίνει πολύ πιο νωρίς.
Το είχα πει στον Αλέξη Τσίπρα στη συνάντηση που κάναμε με τους αρχηγούς, ότι πριν δώσει τις προτάσεις η κυβέρνηση, πριν δηλαδή δημοσιοποιήσει ο κ. Κατρούγκαλος το σχέδιο, να κάναμε μια ειλικρινή κουβέντα στη Βουλή.
Δυστυχώς, τι γίνεται, δημιουργούνται τα στρατόπεδα και μετά συζητάμε, ενώ ο τρόπος είναι ο ανάποδος: Πρώτα να συζητάς για να αποφεύγεις τα στρατόπεδα» υπογράμμισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Θεοδωράκης.
Αναφερόμενος στην πρόταση της κυβέρνηση για το ασφαλιστικό ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «ο κ. Κατρούγκαλος δίνει στη δημοσιότητα το συμπέρασμά του, χωρίς  να μας δίνει όμως τα στοιχεία.
Και αυτό δεν μπορεί να οδηγήσει σε καμία διόρθωση».
Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Βουλή, ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι «ο πρωθυπουργός είναι μία διχασμένη πολιτικά προσωπικότητα».
«Η τριτομιλία του πρωθυπουργού ήταν μία συναινετική τοποθέτηση, με αντιθέσεις βέβαια, αλλά έλεγε «αυτά λέμε εμείς, αυτά λέτε εσείς, θα δούμε τα άλλα…».
Ήταν μία τοποθέτηση όπως θα έπρεπε κατά την άποψή μου να είναι και η πρωτομιλία του.
Αλλά στην πρωτομιλία του, μίλησε μάλλον για το κομματικό του ακροατήριο, για τον κομματικό του στρατό» υπογράμμισε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης