Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Να συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση τεχνοκρατών χωρίς Τσίπρα, Μητσοτάκη

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Να συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση τεχνοκρατών χωρίς Τσίπρα, Μητσοτάκη
Οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να κάνουν υπέρβαση και να δείξουν γενναιότητα για την χώρα υπογράμμισε ο Β. Λεβέντης
Την πάγια θέση του ότι πρέπει να συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση τεχνοκρατών και προσωπικοτήτων χωρίς τη συμμετοχή των Αλ .Τσίπρα και Κ. Μητσοτάκη διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
«Οι αρχηγοί, μιας και είναι αρχηγοί, πρέπει να κάνουν υπέρβαση και να δείξουν γενναιότητα χάριν της χώρας, εφόσον δεν αγαπάνε την καρέκλα πάνω από την χώρα» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ. Λεβέντης.
«Συζητώντας με τους ξένους, βλέπω ότι και 153 να πάρει ο Τσίπρας, θεωρούν ισχνή την πλειοψηφία και ότι κρέμεται από μία κλωστή» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
«Αυτοί που βάζουν τα λεφτά τους εδώ, απαιτούν πολιτική σταθερότητα και το ότι επί πέντε χρόνια δεν έχει έρθει κανένας επενδυτής, οφείλεται στο ότι βλέπουν πως τρωγόμαστε και οι μισοί λένε τους άλλους μισούς προδότες» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος κάλεσε τους αγρότες να αποσυρθούν από τα μπλόκα.
«Πέρασε η εποχή που έβγαιναν στα μπλόκα με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τους έδινε.
Τώρα δεν έχει νόημα.
Όλοι αυτοί που είναι στους δρόμους είτε φορούν γραβάτες, είτε είναι αγρότες, είτε οτιδήποτε, ματαιοπονούν.
Σήμερα δεν λαμβάνονται καθόλου υπόψη τέτοιου είδους ξεσηκωμοί» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε πως στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό «θα δώσει μάχη να πάει 20.000 το αφορολόγητο των αγροτών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης