Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δρίτσας (υπ. Ναυτιλίας): Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με την Cosco για τον ΟΛΠ – Θα διαμορφωθεί το επόμενο διάστημα

Δρίτσας (υπ. Ναυτιλίας): Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με την Cosco για τον ΟΛΠ – Θα διαμορφωθεί το επόμενο διάστημα
Ο υπουργός ανέφερε, ωστόσο, ότι δεν έχει δικαίωμα να σταματήσει τη διαδικασία, εφόσον έχει ψηφιστεί από τη Βουλή και είναι δέσμευση της κυβέρνησης
Δεν υπάρχει συμφωνία με την Cosco για τον ΟΛΠ, τόνισε με δηλώσεις του ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, σημειώνοντας ότι αυτή θα διαμορφωθεί το επόμενο διάστημα.
Υπογράμμισε ακόμη ότι ο ίδιος δεν έχει το δικαίωμα να σταματήσει τη διαδικασία, από τη στιγμή που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή και είναι δέσμευση της κυβέρνησης.
Ειδικότερα σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία ΟΛΠ-COSCO. Tο σύνολο της συμφωνίας θα διαμορφωθεί το επόμενο διάστημα».
Πρόσθεσε δε, ότι ο ίδιος δεν έχει «δικαίωμα» να κάνει κάτι «για να σταματήσει η διαδικασία, από τη στιγμή που είναι δέσμευση της κυβέρνησης με βάση αυτά που ψηφίστηκαν στη Βουλή».
Ερωτηθείς για τις κινητοποιήσεις των αγροτών και τα μπλόκα που έχουν στήσει, ο κ. Δρίτσας τόνισε ότι «οι κινητοποιήσεις των αγροτών αλλά και κάθε κοινωνικής ομάδας, από τη μεριά μας δεν αντιμετωπίζονται εχθρικά, αντιμετωπίζονται με κατανόηση και με επίγνωση ότι κάθε κινητοποίηση έστω κι αν αξιοποιείται πολιτικά, έχει βάση».
Μάλιστα, εκτίμησε ότι δεν θα κλείσουν επ’ άριστον οι δρόμοι, καθώς θα αποδώσει ο διάλογος που έχει δρομολογηθεί, ενώ συμπλήρωσε ότι «δεν έχει καμία διάθεση κανένας να ρίξει την κυβέρνηση γιατί αυτό θα ήταν το πιο καταστροφικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης