Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Δεν είναι τέλεια η πρόταση για το ασφαλιστικό – Δεν μπορεί να πληρώνουν μόνο μισθωτοί, συνταξιούχοι

Παπαδημούλης: Δεν είναι τέλεια η πρόταση για το ασφαλιστικό – Δεν μπορεί να πληρώνουν μόνο μισθωτοί, συνταξιούχοι
Για να βγει η Ελλάδα από την επιτροπεία χρειάζεται να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό δεν είναι τέλεια διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος ωστόσο υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατό να συνεχίσουν να πληρώνουν όλα τα βάρη μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.
«Πρέπει να συνεισφέρουν και άλλες κατηγορίες εργαζομένων, όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παπαδημούλης.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί με επιτυχία η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, τόσο το καλύτερο θα είναι όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τους δανειστές.
Ο κ.Παπαδημούλης έβαλε κατά του Κ. Μητσοτάκη, στον οποίο καταλόγισε πως είναι και με το ΔΝΤ που ζητά μείωση των συντάξεων αλλά και με τα μπλόκα των αγροτών.
«Για να βγει η χώρα από την επιτροπεία, χρειάζεται να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης