Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιοδεία Θεοχαρόπουλου (ΔΗΜΑΡ) στη Χίο – Σειρά επαφών και επίσκεψη στα κέντρα υποδοχής προσφύγων

tags :
Περιοδεία  Θεοχαρόπουλου (ΔΗΜΑΡ) στη Χίο – Σειρά επαφών και επίσκεψη στα κέντρα υποδοχής προσφύγων
Περιοδεία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου, στην Χίο
Περιοδεία στην Χίο πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Στην περιοδεία του θα επισκεφτεί τα κέντρα καταγραφής και υποδοχής προσφύγων, θα συναντηθεί με θεσμικούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και ομιλία και θα συναντηθεί με μέλη και φίλους της ΔΗΜΑΡ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ειδικότερα, αύριο, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ο κ. Θεοχαόπουλος στις
9 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Λιμενάρχη και λιμενικές αρχές, ενώ στις 10.00 θα επισκεφτεί το κέντρο καταγραφής προσφύγων και μία ώρα αργότερα το κέντρο υποδοχής προσφύγων και μεταναστών (hotspot).
Ακολούθως, στις 12.00 θα έχει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, ενώ στη συνέχεια θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Χίου, την Ύπατη Αρμοστεία, την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.
Το, απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 18.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ενώ στις 18.30 θα έχει ομιλία και συνάντηση με μέλη και φίλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης