Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής (υπ. Εσωτερικών): Είναι μεγάλες οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την κατάσταση του ασφαλιστικού σήμερα

Κουρουμπλής (υπ. Εσωτερικών): Είναι μεγάλες οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την κατάσταση του ασφαλιστικού σήμερα
Ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλής, δήλωσε αισιόδοξος ότι στη συνάντηση των αγροτών με τον Πρωθυπουργό θα βρεθεί κοινός τόπος
Στις κινητοποιήσεις των αγροτών, στη στάση των κομμάτων της Αντιπολίτευσης και στην ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου όταν αυτό θα έρθει στη Βουλή, αναφέρθηκε ο Yπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής,  σε συνέντευξή του στον REAL FM.
Μεταξύ άλλων, κ. Κουρουμπλής σημείωσε ότι στην προέλευσή του από τα κινήματα, πράγμα που σημαίνει ότι όσο και αν υπάρχει ενίοτε κάποια υπερβολή στις πρωτοβουλίες που παίρνονται, η κοινωνία δεν πρέπει να είναι παθητική.
Πρέπει, όπως, είπε, η κοινωνία να αναδεικνύει τα προβλήματα που θεωρεί ότι δεν αντιμετωπίζονται, με τον τρόπο που εκείνη αντιλαμβάνεται.
Δήλωσε, επίσης, αισιόδοξος ότι στη συνάντηση των αγροτών με τον Πρωθυπουργό, θα βρεθεί κοινός τόπος.
Αναφερόμενος στα κόμματα της Αντιπολίτευσης, για τη Ν.Δ. είπε ότι η σημερινή Ν.Δ. είναι νεοφιλελεύθερη και ας θέλουν να την παρουσιάζουν κάπως αλλιώς λόγω του κ. Μητσοτάκη που εμφανίζεται πιο μετριοπαθής επειδή προέρχεται από μία πρώην κεντρώα οικογένεια.
Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ότι είναι η μεγάλη του ευκαιρία τώρα να αποδείξει ότι θέλει να δει τον κοινό τόπο προκειμένου να προσεγγίσει την ευρύτερη κεντροαριστερή παράταξη που είναι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και να βάλει πλάτη μια και οι ευθύνες του μαζί με τη Ν.Δ. για την διαχείριση των ασφαλιστικών ταμείων και της κατάστασης του ασφαλιστικού, σήμερα, είναι μεγάλες και θα ‘πρεπε όπως είπε να έχουν πάει φυλακή στελέχη των δύο κομμάτων.
Τέλος, εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου όταν έρθει στην Βουλή, καθώς όπως είπε, εκτός των άλλων, όλοι οι βουλευτές της κυβέρνησης μπήκαν τον Σεπτέμβρη στη λίστα, γνωρίζοντας το πρόγραμμα που καλούνταν να στηρίξουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης