Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Chinatown o Πειραιάς – Πλήρης η παράδοση της χώρας με την πώληση του ΟΛΠ

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Chinatown o Πειραιάς – Πλήρης η παράδοση της χώρας με την πώληση του ΟΛΠ
Για ξεπούλημα του ΟΛΠ στην Cosco κάνει λόγο ο Π. Λαφαζάνης
Σε Chinatown μετατρέπεται το λιμάνι του Πειραιά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, εμμένοντας στην κριτική του για την πώληση του ΟΛΠ στην Cosco.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Π. Λαφαζάνη:
Πρώτη φορά βλέπω όλα τα πολιτικά «συνεταιράκια» του μνημονίου, - ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - μαζί και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, να πανηγυρίζουν από κοινού και με τόσο ενθουσιασμό για την απόφαση να ξεπουληθεί και μάλιστα με μία μόνο προσφορά, στην κρατική κινέζικη εταιρεία Cosco, το μεγαλύτερο και κερδοφόρο λιμάνι της χώρας, ενώ έχουν βάλει πλώρη να ξεπουλήσουν και το δεύτερο, το λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Καμιά χώρα στον κόσμο, ακόμα και η χειρότερη κατεχόμενη αποικία, δεν έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο εξευτελισμού κα παράδοσης ώστε να εκχωρεί και μάλιστα «τζάμπα» και με «προίκα» επενδύσεις του ΕΣΠΑ, σε ξένο κράτος το μεγαλύτερο λιμάνι της, στέλνοντας στα αζήτητα κάθε έννοια κυριαρχίας, εθνικής ασφάλειας και αυτόνομης αναπτυξιακής προοπτικής.
Αν το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά προχωρήσει, ο ίδιος ο Πειραιάς θα μεταλλαχθεί, θα μοιάζει με «κατεχόμενη» πόλη και μια ειδική εκδοχή Chinatown, παραδομένης στον εργασιακό μεσαίωνα, το λαθρεμπόριο, την κερδοσκοπία και τη μαϊμού μεταποιητική δραστηριότητα.
Πολύ γρήγορα κυβέρνηση και μνημονιακές δυνάμεις, που πωλούν αεροδρόμια και λιμάνια και εξευτελίζουν και λεηλατούν τη χώρα, θα λογοδοτήσουν όχι μόνο πολιτικά αλλά και θα πληρώσουν πανάκριβα για τις απαράγραπτες και εγκληματικές ποινικές ευθύνες τους.
Πολύ γρήγορα έρχεται για την Ελλάδα η ώρα μιας πραγματικής και όχι μαϊμού, αλά Τσίπρα, ανατροπής, η οποία θα βάλει τη χώρα σε νέα αφετηρία και τροχιά επαναθεμελίωσης με την απόκτηση της κυριαρχίας της και την ανάκτηση των δημοσίων στρατηγικών της επιχειρήσεων και του δημοσίου πλούτου της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης