Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φωτήλας (Το Ποτάμι): Να συμπορευτούμε με τη ΝΔ του Μητσοτάκη - Τι απαντά Το Ποτάμι

Φωτήλας (Το Ποτάμι): Να συμπορευτούμε με τη ΝΔ του Μητσοτάκη - Τι απαντά Το Ποτάμι
Δημιουργούνται οι συνθήκες εκείνες για να χτυπηθεί η στασιμότητα και ο λαϊκισμός τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού
(upd) Την θέση ότι Το Ποτάμι θα πρέπει να συμπορευθεί με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσονας Φωτήλας.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Φωτήλας υποστήριξε ότι κατόπιν της εκλογής του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και της ηγετικής ομάδας που σχηματίζει, «δημιουργούνται εκείνες οι συνθήκες ώστε να χτυπηθεί η στασιμότητα και ο λαϊκισμός».
«Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι σήμερα η πολιτική δύναμη με τα περισσότερα και πιο έντονα μεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά, αυτή με το πιο καθαρό ευρωπαϊκό προφίλ και πιο σαφή προσανατολισμό προς την αποτελεσματικότητα είναι η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη.
Αυτό σημαίνει και θα το προτείνω να συμπλεύσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Μητσοτάκη» είπε ο κ.Φωτήλας, υπογραμμίζοντας ότι θα πρόκειται για μία «τίμια» και «δημιουργική» συνεργασία, που δεν θα συνεπάγεται απορρόφηση, αλλά συνεργασία «σε βάση συγκεκριμένων πολιτικών συγκλήσεων» γιατί, όπως είπε, είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν.
Ερωτηθείς αν έχει συζητήσει αυτή τη θέση με τον επικεφαλής του κόμματος, κ. Σταύρο Θεοδωράκη, ο βουλευτής απάντησε πως θα το πράξει στην επόμενη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας.
Η παρέμβαση αυτή επιβεβαιώνει τις αναταράξεις που πρόκειται να δημιουργήσει στο εσωτερικό του Ποταμιού η εκλογή του κ.Μητσοτάκη.
Σημειώνεται πως την προσεχή Πέμπτη 21 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη η συνάντηση Μητσοτάκη – Θεοδωράκη.

Το Ποτάμι: Άλλη μια πρόταση στο τραπέζι
Στην τοποθέτηση αυτή απάντησε με ανακοίνωση του Το Ποτάμι χωρίς ωστόσο να αναφέρεται προσωπικά στη θέση του κ.Φωτήλα.
«Άλλη μια άποψη λοιπόν στο τραπέζι.
Υπομονή μέχρι το Συνέδριο» επισημαίνει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

(πρώτη ενημέρωση Τρίτη 19 Ιανουαρίου 09:44)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης