Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαυρωτάς (Το Ποτάμι): Μπορεί η ΝΔ να υποστηρίξει και να ακολουθήσει το προφίλ του Κ. Μητσοτάκη;

Μαυρωτάς (Το Ποτάμι): Μπορεί η ΝΔ να υποστηρίξει και να ακολουθήσει το προφίλ του Κ. Μητσοτάκη;
Η εκλογή του Μητσοτάκη έχει δημιουργήσει συζητήσεις και στο Ποτάμι υποστήριξε ο κ.Μαυρωτάς
Την θέση ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει δημιουργήσει συζητήσεις και στο Ποτάμι διατύπωσε ο βουλευτής του κόμματος, Γ. Μαυρωτάς, ο οποίος διερωτήθηκε εάν η ΝΔ μπορεί να υποστηρίξει και να ακολουθήσει το μεταρρυθμιστικό προφίλ του κ.Μητσοτάκη.
Ερωτηθείς για το εάν Το Ποτάμι βρίσκεται σε σταυροδρόμι και συμπιέζεται πολιτικά, ο κ.Μαυρωτάς μιλώντας στο Πρακτορείο Fm υποστήριξε πως «έχουμε καιρό μπροστά μας να δούμε αυτά τα πράγματα».
Σύμφωνα με τον κ.Μαυρωτά, «σε αντίθεση με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, που εμφανίζουν πτώση στα ποσοστά του Ποταμιού, τα μηνύματα από τη βάση του κόμματος λένε ότι τώρα είναι περισσότερο από ποτέ η ώρα να αρθρώσει το Ποτάμι τον μεταρρυθμιστικό του λόγο».
Ερωτηθείς γιατί Το Ποτάμι κρατά αποστάσεις από την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για συστράτευση ο κ.Μαυρωνάς είπε ότι πρώτα πρέπει να υπάρξει συμφωνία για τις μεταρρυθμίσεις και τις πρωτοβουλίες που θα πάρουν τα κόμματα και μετά να αποφασίσουν για τυχόν συνεννοήσεις, συνενώσεις, ή συμμαχίες.
«Η προσέγγιση του Ποταμιού είναι περισσότερο προβληματοκεντρική και λιγότερο ιδεολογική και για αυτό μας κατηγορούν ότι δεν έχετε πολιτικό στίγμα, αναρωτιούνται αν είμαστε αριστερά ή δεξιά» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης