Τελευταία Νέα
Πολιτική

Είναι αδιανόητο μια ευρωπαϊκή χώρα να μην έχει αποτεφρωτήρια λέει το Ποτάμι - Τι απαντούν οι ΑΝΕΛ

tags :
Είναι αδιανόητο μια ευρωπαϊκή χώρα να μην έχει αποτεφρωτήρια λέει το Ποτάμι  - Τι απαντούν οι ΑΝΕΛ
Το εθνομηδενιστικό Ποτάμι επιδιώκει να ξεριζώσει τις αξίες στις οποίες ακουμπά διαχρονικά ο ελληνικός λαός, δηλώνουν οι ΑΝΕΛ
Είναι δικαίωμα κάθε πολίτη να διαθέτει το σώμα του όπως αυτός επιθυμεί στη ζωή και τον θάνατο, κάτι για το οποίο δεν έχει λόγο ούτε το κράτος, ούτε η Εκκλησία» τονίζει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι σχετικά με την καύση των νεκρών.
Το δικαίωμα αυτό πρέπει να γίνεται απολύτως σεβαστό, αναφέρεται στην ανακοίνωση, και ότι είναι αδιανόητο σε μια ευρωπαϊκή χώρα να μην υπάρχουν αποτεφρωτήρια.
«Άλλο η κοινωνία, άλλο το ποίμνιο.
Είναι ντροπή να καταφεύγουν πολίτες στη Βουλγαρία προκειμένου να γίνει σεβαστή η επιθυμία για αποτέφρωση» προσθέτει χαρακτηριστικά.
Το Ποτάμι στέκεται δίπλα στις αποφάσεις των κ. Καμίνη και Μπουτάρη να διαμορφώσουν τέτοιους χώρους στους δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης εντός του 2016.
Επιπλέον, στηρίζει τον δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη που αποφάσισε να προωθήσει τη δημιουργία κέντρου αποτέφρωσης και σχολιάζει ότι η απόφαση του τοπικού μητροπολίτη να καλέσει τους κατοίκους της Πάτρας σε συγκέντρωση εναντίον του αποτεφρωτηρίου θυμίζει άλλες, σκοτεινές εποχές.
Από την άλλη πλευρά η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε αναφερόμενη στην τοποθέτηση του Ποταμιού για την καύση των νεκρών ότι το κόμμα θέλει να εξοβελίσει οτιδήποτε σχετίζεται με την Ορθοδοξία, τον Ελληνισμό και τις παραδόσεις του λαού μας.
«Με κάθε τρόπο επιδιώκει να αποκοπεί ο ελληνικός λαός από τις ρίζες του στο όνομα του νεφελώδους ψευδοπροοδευτισμού και του "δήθεν"», πρόσθεσε η κα. Χρυσοβελώνη.
«Το εθνομηδενιστικό Ποτάμι επιδιώκει να ξεριζώσει τις αξίες στις οποίες ακουμπά διαχρονικά ο ελληνικός λαός, αλλά δεν θα τα καταφέρει» καταλήγει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης