Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαμιμίκος (ΝΔ): Η ΝΔ δεν έφτασε ποτέ σε σημείο διάσπασης – Είμαστε όλοι μαζί

Παπαμιμίκος (ΝΔ): Η ΝΔ δεν έφτασε ποτέ σε σημείο διάσπασης – Είμαστε όλοι μαζί
Ο Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι εκφράζει το όλον της ΝΔ υπογράμμισε ο κ.Παπαμιμίκος
Την θέση ότι η ΝΔ δεν έφτασε ποτέ σε σημείο διάσπασης διατύπωσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ με τη λήξη της θητείας του.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παπαμιμίκος, αναφερόμενος στην χθεσινή δήλωση του Γ. Πλακιωτάκη ότι το βράδυ του φιάσκου των εκλογών της 22ας Νοεμβρίου η ΝΔ έφτασε κοντά στη διάσπαση και στη διάλυση, τόνισε ότι «η κατάσταση να ήταν κρίσιμη αλλά σε καμία περίπτωση δεν έφτασε σε τέτοιο σημείο».
«Δεν ξέρω γιατί είπε κάτι τέτοιο, ο κ. Πλακιωτάκης o οποίος συνέβαλε στην ομαλή εκλογή» υπογράμμισε ο κ.Παπαμιμίκος.
«Ο νέος πρόεδρος αποδεικνύει όσα έλεγε και πριν τις εκλογές ότι θα εκφράσει το όλον της ΝΔ και πως την επόμενη ημέρα είμαστε όλοι μαζί αποδεικνύοντας τις προθέσεις του στην πράξη με την επιλογή των προσώπων που στελεχώνουν το κόμμα» είπε ο κ.Παπαμιμίκος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της διεύρυνσης του κόμματος και της δημιουργίας ενός πλουραλιστικού οργανισμού ο οποίος περιλαμβάνει όλες τις τάσεις.
«Μόνο έτσι μπορούμε να σταθούμε ως παράταξη που θα εκφράζει περισσότερους πολίτες, δεν πάμε να εκφράσουμε κόμματα αλλά πολίτες που πιστεύουν στην ιδεολογία μας δεν βάζουμε διόδια και όποιος την αποδέχεται είναι ευπρόσδεκτός» υπογράμμισε ο κ.Παπαμιμίκος, υπογραμμίζοντας ότι «συναινέσεις αλα κάρτ δεν γίνονται» και ότι ο Αλέξης Τσίπρας  «πολιτεύεται με όρους του παρελθόντος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης