Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (υπ. Εθνικής Άμυνας): Η κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό δίνει για πρώτη φορά λύση στα ταμεία

Καμμένος (υπ. Εθνικής Άμυνας): Η κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό δίνει για πρώτη φορά λύση στα ταμεία
Αν δεν γίνουν οι αλλαγές στο ασφαλιστικό, δεν πρόκειται ποτέ να είναι βιώσιμο υποστήριξε ο κ.Καμμένος
Την θέση ότι η κυβερνητική πρόταση για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού δίνει λύση για πρώτη φορά στα Ταμεία διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π.Καμμένος.
«Είναι ένα ασφαλιστικό το οποίο για πρώτη φορά δίνει λύση στα Ταμεία.
Αν δεν γίνουν οι αλλαγές στο ασφαλιστικό, δεν πρόκειται ποτέ να είναι βιώσιμο, θα είναι ένα ασφαλιστικό στο οποίο οι εργαζόμενοι θα είναι λιγότεροι από τους συνταξιούχους.
Η μάχη, η οποία δώσαμε είναι να μην υπάρχει αίμα στις κύριες συντάξεις», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ερωτηθείς για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προέδρου της ΝΔ, ο κ.Καμμένος υποστήριξε σημείωσε ότι αυτή σηματοδοτεί (και) έναν ιδεολογικό διαχωρισμό με τους υποστηρικτές της νεοφιλελεύθερης πολιτικής «χωρίς κοινωνική ευαισθησία και τους ακροδεξιούς που έφερε στο κόμμα ο Σαμαράς» από τη μια, και τους υποστηρικτές της κοινωνικής ευαισθησίας που εκφράζεται και από τμήμα της Κεντροδεξιάς, από την άλλη.
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουν αυτήν την κοινωνική ευαισθησία στον χώρο της Κεντροδεξιάς και την αντίληψη για το κράτος-ρυθμιστή του κοινωνικού τοπίου» τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος εκτίμησε ότι μπορεί να υπάρξει μετακίνηση στελεχών από άλλα κόμματα προς την ΝΔ, ενώ εξίσου θα υπάρξει «απελευθέρωση Καραμανλικών δυνάμεων», αλλά και «απελευθέρωση δυνάμεων της πατριωτικής Δεξιάς και του πατριωτικού Κέντρου».
«Με την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη εθνομηδενιστικές απόψεις εκπροσωπούνται στην ΝΔ» υποστήριξε ο κ.Καμμένος, τονίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης ψήφισε υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης