Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Η χώρα χρειάζεται ένα πολύ ευρύτερο, γενναιόδωρο και πιο φιλόδοξο εθνικό σχέδιο ανάκαμψης

Βενιζέλος: Η χώρα χρειάζεται ένα πολύ ευρύτερο, γενναιόδωρο και πιο φιλόδοξο εθνικό σχέδιο ανάκαμψης
Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αντιληφθεί ότι δεν αρκεί η εφαρμογή του μνημονίου
Η χώρα χρειάζεται ένα πολύ ευρύτερο, πιο γενναιόδωρο και πιο φιλόδοξο εθνικό σχέδιο ανάκαμψης, τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη σημερινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το ασφαλιστικό στο ΕΒΕΑ.
Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αντιληφθεί ότι δεν αρκεί η εφαρμογή του μνημονίου που ο ίδιος προκάλεσε και υπέγραψε, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, για να βγει η χώρα από την κρίση.
Μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι «δεν μπορείς να λες ότι φέρνω τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό, για παράδειγμα, αλλά κλείνω τις Σκουριές» και έκανε λόγο για αντιφατικά μηνύματα.
Όσον αφορά στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και αν αυτό δημιουργεί πιέσεις προς τον χώρο του κέντρου και της σοσιαλδημοκρατίας, σημείωσε: «Η σοσιαλδημοκρατία όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά στην Ευρώπη ήτανε και είναι πάντα μια σοσιαλδημοκρατία κυβερνώσα, μια σοσιαλδημοκρατία που παίζει ρόλο στις πραγματικές εξελίξεις και επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων».
«Η Ευρώπη είναι ήπειρος σοσιαλδημοκρατική και αυτό πρέπει να διατηρήσει ως κεκτημένο και εμείς πρέπει στην Ελλάδα να διαμορφώσουμε αυτό το σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό λόγο που εκφράζει το ευρύτερο προοδευτικό κέντρο», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης