Τελευταία Νέα
Πολιτική

Για εξηγήσεις καλείται από τη Γεννηματά ο Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ) – Αφορμή οι δηλώσεις του για την εκλογή του Μητσοτάκη στη ΝΔ

Για εξηγήσεις καλείται από τη Γεννηματά ο Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ) – Αφορμή οι δηλώσεις του για την εκλογή του Μητσοτάκη στη ΝΔ
Ο κ.Γρηγοράκος υποστήριξε ότι στελέχη και βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μπορεί να πορευτούν με τη ΝΔ του Μητσοτάκη
Για εξηγήσεις στο κόμμα καλείται ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Λ. Γρηγοράκος κατόπιν των δηλώσεων του σήμερα το πρωί ότι στελέχη και εν ενεργεία βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μπορεί να πορευτούν με τη ΝΔ.
Συγκεκριμένα, τον κ.Γρηγοράκο κάλεσε για εξηγήσεις ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Β. Κεγκέρογλου κατόπιν σχετικού αιτήματος της προέδρου της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώτης Γεννηματά.
Σημειώνεται ότι ο κ.Γρηγοράκος σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι πολύ καλός πολιτικός ενώ εκτίμησε ότι σύντομα η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα δημοσκοπικά.
Μιλώντας για τον εαυτό του, υποστήριξε ότι αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αλλάξει και δεν δώσει το στίγμα της, μελετά το ενδεχόμενο να μην κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.
Την θέση περί την ανάγκη ουσιαστικής ανασύνθεσης της Κεντροαριστεράς διατύπωσε ο κ.Γρηγοράκος και σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ.
Ο ο κ.Γρηγοράκος είπε πως «αν δεν το κάνουμε, θα δώσουμε χώρο σε άλλες δυνάμεις», εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς, προειδοποιώντας πως σε διαφορετική περίπτωση, πρόσθεσε, «θα μας απορροφήσει και ο Μητσοτάκης από τη μια και ο Τσίπρας από την άλλη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης