Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Μεταλλαγμένος νεομνημονιακός ο Τσίπρας, από κούνια και με τη βούλα μνημονιακός ο Μητσοτάκης

Λαφαζάνης: Μεταλλαγμένος νεομνημονιακός ο Τσίπρας, από κούνια και με τη βούλα μνημονιακός ο Μητσοτάκης
Ο Μητσοτάκης θα είναι το δεξί χέρι του Τσίπρα για να εφαρμόσει με συνέπεια το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο τόνισε ο κ.Λαφαζάνης
Δριμεία επίθεση σε Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνη, ο οποίος υποστήριξε πως με τον Κ. Μητσοτάκη αρχηγό η ΝΔ θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τον σκληρό και αντιλαϊκό μνημονιακό δρόμο.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα είναι μόνο ο αρχηγός της δεξιάς, αλλά και το δεξί χέρι του Τσίπρα για να εφαρμόσει με συνέπεια πληρότητα και απολύτως το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο.
Ο Τσίπρας στην πρωθυπουργία και ο Μητσοτάκης αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι το δίδυμο που αν δεν το εμποδίσουμε, αν δεν το ανατρέψουμε θα ολοκληρώσουν την καταστροφή της χώρας που ξεκίνησε από το 2010 με το πρώτο μνημόνιο ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο Τσίπρας είναι ο αναξιόπιστος μεταλλαγμένος νεομνημονιακός πρωθυπουργός και ο Μητσοτάκης είναι από κούνια και με τη βούλα μνημονιακός.
Είναι ένα δίδυμο απολύτως καταστροφικό για την πορεία της χώρας» τόνισε σε ομιλία του στην Κρήτη ο κ.Λαφαζάνης.
Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό, ο κ.Λαφαζάνης τόνισε ότι «η κυβερνητική πρόταση είναι το τέλος της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης», ενώ μιλώντας για το κόμμα του έκανε λόγο για ανερχόμενη δύναμη μετά τις εκλογές και τη μόνη που βρίσκεται όπως είπε απέναντι στα μνημόνια.
Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη της συστράτευσης όλων των αριστερών αντιμνημονιακών δυνάμεων της χώρας και της συγκρότησης ενός κοινωνικού μετώπου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης