Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διατυπώνουν άναρθρες κραυγές για το ασφαλιστικό – Η χώρα έχει κυβέρνηση

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διατυπώνουν άναρθρες κραυγές για το ασφαλιστικό – Η χώρα έχει κυβέρνηση
Ο κ.Λεβέντης κάθε ημέρα που ξυπνάει έχει και ένα καινούριο σενάριο υποστήριξε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ
Δριμεία επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη στάση τους απέναντι στο ασφαλιστικό εξαπέλυσε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Διαπιστώνω πως η πλευρά της αντιπολίτευσης και κυρίως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, διατυπώνουν άναρθρες κραυγές, ενώ δεν έχουμε ακούσει την δική τους πρόταση» τόνισε μιλώντας στον Focus Fm η κα.Χρυσοβελώνη , αναφέροντας πως «θα περιμένουμε και εμείς να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των δανειστών στην πρόταση για το ασφαλιστικό, που έχει καταθέσει η ελληνική πλευρά».
«Δεδομένο είναι πως έχουμε ένα διαλυμένο ασφαλιστικό και θα πρέπει να εξασφαλίσουμε, ότι οι συνταξιούχοι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τη σύνταξη τους» είπε η κα.Χρυσοβελώνη, τονίζοντας πως «αν δεν γίνουν παρεμβάσεις, πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξει πρόβλημα».
Σχετικά με τις συζητήσεις αλλά και τα όσα έχουν ακουστεί από τον Βασίλη Λεβέντη τις τελευταίες ημέρες περί οικουμενικής, η κα. Χρυσοβελώνη είπε ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάθε ημέρα που ξυπνάει έχει και ένα καινούριο σενάριο.
«Δεν με ενοχλεί πολιτικά η συζήτηση που γίνεται με τον κ. Λεβέντη, κάθε μέρα που ξυπνάει, έχει ένα καινούριο σενάριο και το κακό είναι πως ότι λέει το πιστεύει και ο ίδιος.
Η χώρα έχει κυβέρνηση.
Σε οποιαδήποτε κίνηση χρειαστεί να γίνει και είναι υπέρ της χώρας και των πολιτών εμείς θα είμαστε σύμφωνοι» είπε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης