Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Εάν η αντιπολίτευση διαφωνεί με το σχέδιο για το ασφαλιστικό να καταθέσει ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση

Παπαδημούλης: Εάν η αντιπολίτευση διαφωνεί με το σχέδιο για το ασφαλιστικό να καταθέσει ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση
Το ασφαλιστικό και η βιωσιμότητα του αφορά τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι εάν οι πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης δεν συμφωνούν με την κυβερνητική πρόταση για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, θα πρέπει να καταθέσουν τη δική τους συγκεκριμένη, ολοκληρωμένη και κοστολογημένη εναλλακτική πρόταση διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
Σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε πως το ασφαλιστικό και το κατά πόσο αυτό είναι βιώσιμο αφορά τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές.
«Το ασφαλιστικό και η βιωσιμότητά του αφορά και τις επόμενες γενιές, να διασφαλίσουμε ότι θα παίρνουν και τα παιδιά μας σύνταξη και όχι στις επόμενες εκλογές» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος αναφερόμενος στη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των εργοδοτικών εισφορών, τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει συναίνεση και να βρεθεί λύση.
«Θα ήταν καλύτερο για την αγορά και τους επιχειρηματίες να μπει μια μικρή, προσωρινή αύξηση των εργοδοτικών και εργατικών εισφορών από την εναλλακτική να μπει τέλος στις τραπεζικές συναλλαγές.
Δεν μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες λύσεις για ένα ασφαλιστικό σύστημα ρημαγμένο και μια οικονομία καθημαγμένη» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, από τη στιγμή που ψήφισαν τη συμφωνία, να πουν και πώς θα εφαρμοστεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης