Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Οι Έλληνες δεν θα δώσουν άλλη ευκαιρία στον Τσίπρα - Έπεσαν θύμα εξαπάτησης και προδοσίας

Κωνσταντοπούλου: Οι Έλληνες δεν θα δώσουν άλλη ευκαιρία στον Τσίπρα  - Έπεσαν θύμα εξαπάτησης και προδοσίας
Για μεταμόρφωση της κυβέρνησης σε όργανο των δανειστών κάνει λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Μια ακόμα δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση εξαπολύει η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία υπογραμμίζει πως οι Έλληνες έχουν ξεπεράσει το σοκ του καλοκαιριού και δεν θα δώσουν άλλη ευκαιρία στον Τσίπρα.
«Είναι βέβαιο ότι αυτός ο λαός, που έπεσε θύμα εξαπάτησης και προδοσίας, θα απαντήσει με τρόπο απερίφραστο, ηχηρό και δημοκρατικό στη νέα θυματοποίησή του» τονίζει σε συνέντευξη της στην κυπριακή εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» η κα.Κωνσταντοπούλου, η οποία κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «τυχοδιωκτισμό και αμοραλισμό» ενώ βάλλει και κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «μεταμόρφωση της σε όργανο των δανειστών» και για «άθλια διακυβέρνηση».
Σε ερώτηση εάν ετοιμάζει νέο πολιτικό κόμμα, η κα.Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει πως θα αναλάβει «κάθε επιβαλλόμενη πρωτοβουλία ώστε να αποτιναχτεί ο μνημονιακός ζυγός» και «να χτίσουμε ξανά μια πατρίδα θεμελιωμένη στην ελευθερία, τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια».
Μάλιστα δεσμεύεται να συνεχίσει «σε επίπεδο κοινωνίας» το έργο της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους και τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών.
«Ολόκληρη η θητεία μου ήταν γεμάτη από δύσκολες στιγμές κυρίως γιατί, εκτός από τον αναμενόμενο πόλεμο της αντιπολίτευσης, αντιμετώπιζα υπονόμευση και επιθέσεις από στελέχη του κόμματός μου, με προεξάρχοντα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Φίλη, που με στοχοποίησε από τις πρώτες συνεδριάσεις, καθώς και μέσα από ψευδείς και ανήθικες διαρροές του επιτελείου Τσίπρα στον Τύπο, που ο πρωθυπουργός με διαβεβαίωνε ότι δεν προέρχονταν από τον ίδιο, κάτι που αποδείχθηκε ψέμα», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Όπως υποστηρίζει «ο Αλέξης Τσίπρας θα εξαντλήσει κάθε μέθοδο και τρόπο για να συνεχίσει να κυβερνά, αφού η εξουσία αποδείχθηκε γι’ αυτόν αυτοσκοπός».
«Θα επιχειρήσει συνεργασία με άλλα κόμματα που υποστηρίζουν την πολιτική των μνημονίων.
Αυτός ο άκρατος κυβερνητισμός ωστόσο, δεν θα μπορέσει να τον βγάλει μακριά» εκτιμά η κα.Κωνσταντοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης