Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ε.Κ.): Αν είναι Αριστερός ο Τσίπρας να μην θεωρεί αστείες τις συζητήσεις για κυβέρνηση συνεργασίας

Λεβέντης (Ε.Κ.): Αν είναι Αριστερός ο Τσίπρας να μην  θεωρεί αστείες τις συζητήσεις για κυβέρνηση συνεργασίας
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα ζητήσει ο Βασίλης Λεβέντης μετά την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ
Αν είναι Αριστερός ο κ. Τσίπρας δεν πρέπει να θεωρεί αστείες τις συζητήσεις για κυβέρνηση συνεργασίας.
Αυτό υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό «Real FM».
Στη συνέχεια σχολίασε, στον απόηχο της συνέντευξης του πρωθυπουργού στην εφημερίδα Real, ότι «ο τρόπος που έσπευσε να κλείσει το κεφάλαιο περί συνεργασίας με την Ένωση Κεντρώων δείχνει τον πανικό του, την ανησυχία του για την πτώση της κυβέρνησης. Γιατί, ένας Αριστερός σε ζητήματα κυβερνήσεων συνεργασίας συζητάει».
Παράλληλα υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ μας είχαν μάθει να είναι αυτοδύναμες κυβερνήσεις σαν κοινοβουλευτική δικτατορία», σε αντίθεση με την Αριστερά, που «ήταν πάντα υπέρ των συζητήσεων για κυβερνήσεις συνεργασίας».
Ο κ. Λεβέντης σημείωσε, ακόμα, ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα μόλις εκλέγει ο νέος αρχηγός της ΝΔ και θα του προτείνει να παραδώσει την εξουσία για να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση, ενώ υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας έχει «θερμοκέφαλους στο περιβάλλον του» και ότι είναι «όμηρος κάποιων αριστερών παλαιάς κοπής».
Τέλος, ως προς το καυτό ζήτημα των ημερών, το Ασφαλιστικό, σημείωσε ότι «το νομοσχέδιο αυτό βάζει στην πυρά τις επόμενες γενιές συνταξιούχων και προσπαθεί με κάποιους τρόπους να σώσει τους υπάρχοντες αλλά και αυτό είναι άγνωστο εάν θα το καταφέρει».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης