Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Nα βρούμε τρόπους να γίνει η Ελλάδα ξανά χώρα δημιουργίας και ανάπτυξης

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Nα βρούμε τρόπους να γίνει η Ελλάδα ξανά χώρα δημιουργίας και ανάπτυξης
"Δεν είναι λύση να αφαιρείς την μπουκιά από το στόμα του άλλου", είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης
«Υπέμεινα τριάντα χρόνια διώξεις και απομονώσεις, αλλά ο Θεός με έφερε τώρα σε μια θέση και ελπίζω να χρησιμοποιήσω τη θέση αυτή για το φτωχό κόσμο, να δει μια άσπρη ημέρα, για να μην μειωθούν οι συντάξεις γιατί έχουν μειωθεί σε απελπιστικό βαθμό», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, από την Τρίπολη, όπου παρέστη στην κοπή της βασιλόπιτας στο Δεκάζειο γηροκομείο.
Ο  μητροπολίτης Μαντινείας κ. Αλέξανδρος, μεταξύ άλλων,  αποκάλεσε τον κ. Λεβέντη «ρυθμιστή της πολικής ζωής της Ελλάδος» και τον παρακάλεσε «να στηρίξει την πίστη μας, την Ελλάδα, να στερεώσει την οικογένεια μας και να διασφαλίσει τη πατρίδα μας με τον αγώνα που κάνει για όλα τα ιδανικά της φυλής μας».
Ο κ. Λεβέντης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τα καλά του λόγια, δήλωσε χαρούμενος που η Τρίπολη έχει τέτοιο ιεράρχη, «που δεν το βάζει κάτω παρά τις δύσκολες ημέρες που ζούμε» και τον κάλεσε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο του εμπνεόμενος και στηριζόμενος από τους άξιους Αρκάδες που έχει δίπλα του.
 Ακόμη, ο κ. Λεβέντης δήώσε ότι από την πελυρά του θα κάνει ό,τι μπορεί.
Όπως είπε, «υπέμεινα τριάντα χρόνια διώξεις και απομονώσεις, αλλά ο Θεός με έφερε τώρα σε μια θέση και ελπίζω να χρησιμοποιήσω τη θέση αυτή για το φτωχό κόσμο, να δει μια άσπρη ημέρα, για να μην μειωθούν οι συντάξεις γιατί έχουν μειωθεί σε απελπιστικό βαθμό».
Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, «δεν είναι λύση να αφαιρείς την μπουκιά από το στόμα του άλλου.
Λύση είναι να βρούμε τρόπους να γίνει η Ελλάδα ξανά χώρα δημιουργίας και ανάπτυξης, γιατί άμα τρώμε τις σάρκες μας κάποτε θα φάμε ο ένας τον άλλο».
Κατόπιν, ο κ. Λεβέντης έκοψε τη βασιλόπιτα του γηροκομείο και κόβοντας το κομμάτι της εκκλησίας, ανέφερε «να ξέρετε όλοι στηρίζουμε (την εκκλησία), ακόμα κι αυτοί που έκαναν κάποια λάθη και είναι ανυπάκουοι, κι αυτοί στηρίζουν».
Ο δήμαρχος Τρίπολης, Δ. Παυλής, καλωσόρισε στην πόλη τον κ. Λεβέντη, λέγοντας «έχετε να παίξετε ένα σημαντικό ρόλο, όπως έχουν όλα τα κόμματα, μην διαψεύσετε τους καθημερινούς, τους απλούς πολίτες κι όχι αυτούς που ευελπιστούν να ωφεληθούν από μια πολιτική».
Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Β. Γιαννακούρας, χαρακτήρισε τον κ. Λεβέντη «παράδειγμα επιμονής και υπομονής, που επί τριάντα χρόνια προσπάθησε για να πετύχει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης