Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλακιωτάκης (ΝΔ): Έχω παραιτηθεί κάθε δικαιώματος και διεκδίκησης που σχετίζεται με τις αναδρομικές αμοιβές

Πλακιωτάκης (ΝΔ): Έχω παραιτηθεί κάθε δικαιώματος και διεκδίκησης που σχετίζεται με τις αναδρομικές αμοιβές
«Αδιανόητο για τον οποιοδήποτε να έχει τέτοιες παράλογες οικονομικές απαιτήσεις στη σημερινή εποχή», είπε ο κ. Πλακιωτάκης
Ότι έχει παραιτηθεί, με δήλωσή του από το 2012, κάθε δικαιώματος και διεκδίκησης που σχετίζεται με τις εν λόγω αναδρομικές αμοιβές απαντά στα δημοσιεύματα που θέλουν το όνομά του στη λίστα με τους 117 βουλευτές που ζητούν αναδρομικές αυξήσεις, με στόχο «την αποκατάσταση της αλήθειας και τη διόρθωση των ανακριβών δημοσιευμάτων».
Παράλληλα, ο κ. Πλακιωτάκης, μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, σημειώνει ότι στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, που «ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του 3ου μνημονίου που υπέγραψε και υλοποιεί ο κ. Τσίπρας», θεωρεί αδιανόητο για τον οποιοδήποτε, να έχει τέτοιες παράλογες οικονομικές απαιτήσεις.
«Ο πολιτικός κόσμος, απαιτείται να σταθεί στο ύψος του και να επιδείξει την απαραίτητη σοβαρότητα», επισημαίνει ο κ. Πλακιωτάκης, ενώ απαντώντας στα περί «υπονόμευσης» που καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Τσίπρας καθιστά σαφές ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί».
«Ο μεγαλύτερος υπονομευτής της χώρας, που επί πολλά έτη, συστηματικά τορπίλιζε κάθε εκσυγχρονιστική και αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου, δεν δικαιούται δια να ομιλεί», καταλήγει ο κ. Πλακιωτάκης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης