Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Χρονιά ανάκαμψης το 2016 – Θα επανορθώσουμε τα λάθη, θα κλείσουμε πληγές

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Χρονιά ανάκαμψης το 2016 – Θα επανορθώσουμε τα λάθη, θα κλείσουμε πληγές
Το 2016 θα βελτιωθούν οι συνθήκες των Ελλήνων στρατευσίμων τόνισε ο υπουργός Άμυνας
Την θέση ότι το 2016 θα είναι μια χρονιά ανάκαμψης για την Ελλάδα διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
«Η χρονιά που έρχεται είναι μία χρονιά που θα μας δώσει τη δυνατότητα να επανορθώσουμε τα λάθη τα οποία έγιναν στο παρελθόν και να κλείσουμε τις πληγές» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ.Καμμένος, ο οποίος άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων και την Ένωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού.
«Το 2016 θα είναι μία χρονιά στην οποία βάζουμε ως προτεραιότητα το ανθρώπινο δυναμικό, τη διοικητική μερίμνα, μία χρονιά που οι μονάδες της παραμεθορίου, ο Έβρος, τα νησιά, οι μάχιμες μονάδες έχουν την προτεραιότητα», τόνισε ο κ.Καμμένος, υπογραμμίζοντςα πως στελεχώνονται άμεσα από το σύνολο των οπλιτών που κατατάσσονται και με ένα δίκαιο τρόπο μεταθέσεων, υπηρετούν όλοι τη θητεία τους χωρίς διακρίσεις.
Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, το 2015, παρά την οικονομική κρίση, παρά τις τεράστιες μειώσεις τις οποίες υπέστησαν έμειναν όρθιοι.
Επιπλέον, διαβεβαίωσε ότι το 2016 θα βελτιωθούν οι συνθήκες των Ελλήνων στρατευσίμων και των μονίμων στελεχών, ενώ έκανε αναφορά στις τουρκικές προκλήσεις, που, όπως είπε, σημειώνονται, κάθε μέρα στο Αιγαίο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης