Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύρτσος (ΝΔ): Επιβάλλεται να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ ο Μητσοτάκης – Αιχμές κατά Παυλόπουλου

Κύρτσος (ΝΔ): Επιβάλλεται να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ ο Μητσοτάκης – Αιχμές κατά Παυλόπουλου
Μικρότερη η προσέλευση των ψηφοφόρων στο δεύτερο γύρο των εκλογών τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Την άποψη πως επιβάλλεται να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ ο Κ.Μητσοτάκης εξέφρασε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος, ο οποίος έχε ξεκαθαρίσει τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του κ.Μητσοτάκη για την προεδρία της ΝΔ.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κύρτσος εκτίμησε πως η προσέλευση των ψηφοφόρων  στο δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης θα είναι μικρότερη, υπογραμμίζοντας πως καθοριστικό ρόλο για την εκλογή του νέου προέδρου θα διαδραματίσουν οι δύο υποψήφιοι που δεν πέρασαν στο β’γύρο.
«Στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να τραβήξει αυτούς που ψήφισαν τον Άδωνι Γεωργιάδη και μετά να εμφανιστεί ως εναλλακτικός έναντι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη  και να προσελκύσει τους ψηφοφόρους  του Απόστολου Τζιτζικώστα» είπε ο κ.Κύρτσος.
Αναφερόμενος στον Κ. Καραμανλή ο κ.Κύρτσος τόνισε ότι «είναι ένα μεγάλο κομμάτι για το κόμμα με μεγάλη επιρροή», αν και εκτίμησε ότι δεν θα παίξει το προφίλ του ή την υστεροφημία του.
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ άφησε αιχμές για τον Προκόπη Παυλόπουλο και το πόσο γιγαντώθηκε επί των ημερών του ο δημόσιος τομέας λέγοντας ότι είναι ένα σύμβολο χαλαρής έως και παρακμιακής διαχείρισης.
Επιπλέον, εκτίμησε πως δεν θα επέλθει ρήγμα στο κόμμα αν και αναγνώρισε πως το κόμμα στηρίζεται στην πολυσυλλεκτικότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης