Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση είναι σταθερή – Δεν υπάρχει πρόβλημα στην κυβερνητική συνοχή

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση είναι σταθερή – Δεν υπάρχει πρόβλημα στην κυβερνητική συνοχή
Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν λόγο να παρακαλούν κανέναν τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η κυβέρνηση είναι σταθερή και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την κυβερνητική συνοχή διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης ερωτηθείς για τη διαμάχη που ξέσπασε στο εσωτερικό της κυβέρνησης κατόπιν των δηλώσεων Καμμένου για τη στράτευση γυναικών.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Παπαδημούλης εξέφρασε την άποψη ότι οι τοποθετήσεις Καμμένου απέχουν τόσο από το κυβερνητικό πρόγραμμα όσο και από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αν και υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη συνοχή της κυβέρνησης.
Όπως είπε ο κ.Παπαδημούλης, η κυβέρνηση δεν θα κλονιστεί ούτε με την ψήφιση των κρίσιμων νομοθετημάτων στη Βουλή το επόμενο δίμηνο.
«Έχουμε μια σταθερή πλειοψηφία.
Δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση κινδυνεύει με τα νομοθετήματα που έρχονται.
Πιστεύω ότι ο κάθε βουλευτής από τους 153 πρέπει να βγάλει από το μυαλό του ότι θα καταψηφίσει, γιατί θα ψηφίσει κάποιος άλλος» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης, επισημαίνοντας πως όλοι έχουν εκλεγεί μετά τη συμφωνία, γνωρίζοντας το πρόγραμμα.
«Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν λόγο να παρακαλούν κανέναν.
Είμαστε ανοιχτοί στη δυνατότητα συνεννόησης, στη διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας» είπε ο κ.Παπαδημούλης αναφερόμενος στο φλερτ της κυβέρνησης με την Ένωση Κεντρώων.
Όπως είπε, «ήδη υπάρχουν δείγματα ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να προωθεί αναγκαία και ώριμα μέτρα, ακόμα και όταν οι ΑΝΕΛ διαφωνούν».
Πάντως, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε κατά της αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι «το λέω όχι επειδή είμαι αντιπολίτευση, δεν πείθει πλέον» αναφερόμενος κυρίως στο ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ψήφισαν τη συμφωνία, αλλά αρνούνται να την εφαρμόσουν.
«Η ανάγκη να υπάρχει σοβαρός διάλογος στην χώρα και η επιδίωξη συνεννόησης όπου είναι αναγκαίο και εφικτό, το επιβάλλουν οι συνθήκες» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι ο τόπος δεν χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση.
«Οικουμενική κυβέρνηση δεν χρειάζεται ο τόπος γιατί κάποιος πρέπει να ελέγχει την κυβέρνηση.
Δεν την επιθυμούν ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η ΝΔ» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος τόνισε ότι τα δύσκολα είναι πίσω για την κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης