Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παναγιωτόπουλος: Να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος Μεϊμαράκη - Μητσοτάκη – Να ξαναβρεί τη συλλογικότητά της η Ν.Δ.

Παναγιωτόπουλος: Να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος Μεϊμαράκη - Μητσοτάκη – Να ξαναβρεί τη συλλογικότητά της η Ν.Δ.
Να μην παγιδευτούμε στο δίλημμα μητσοτακισμός - καραμανλισμός, (…) ευτελίζει τη διαδικασία, τόνισε ο πρώην υπουργός
Την ανάγκη να επιβληθεί ουσιαστικός διάλογος μεταξύ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη τόνισε ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε πως η παράταξη δεν είναι περιουσία κανενός και πρόσθεσε πως η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου δεν πρέπει να εκφυλιστεί σε μάχη οικογενειών.
«Να μην παγιδευτούμε στο δίλημμα μητσοτακισμός - καραμανλισμός. Το δίλημμα αυτό είναι πολιτικός φεουδαρχισμός, δίνει άρωμα πολιτικού αναγχρονισμού και ευτελίζει τη διαδικασία», τόνισε και πρόσθεσε ότι «η διαμάχη Μεϊμαράκη - Μητσοτάκη πρέπει να έχει πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά, να αφήσουμε τις χαριτωμενιές και τις ατάκες για το Διαδίκτυο».
Παράλληλα, ο πρώην υπουργός ρώτησε τον κ. Μεϊμαράκη και τον κ. Μητσοτάκη τι θα κάνουν για να αναπτύξουν γρήγορα την οικονομία και πώς θα φέρουν πίσω στη ΝΔ τον κόσμο που μετακινήθηκε σε άλλα κόμματα.
«Η Ν.Δ. ως κυβέρνηση έκανε πολλά και αν συνέχιζε θα είχε βγει η χώρα από τα μνημόνια, αλλά τρόμαξε σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο πολυάριθμες μικρομεσαίες κοινωνικές κατηγορίες», σημείωσε.
Παράλληλα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι με ποπουλίστικο και υποκριτικό πρόγραμμα προσπαθεί να παραμυθιάσει τους μικρομεσαίους και κοινωνικά αδύνατους, δεν δημιουργεί νέο πλούτο και κατέληξε λέγοντας ότι «η Ν.Δ. πρέπει να ξαναβρεί τη συλλογικότητά της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης