Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει – Να κάνει αυτοκριτική για την κυβερνητική της θητεία

Δένδιας (ΝΔ): Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει – Να κάνει αυτοκριτική για την κυβερνητική της θητεία
Ο Μεϊμαράκης έχει σημαντικό προβάδισμα ενόψει του δεύτερου γύρου υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ πρέπει να αλλάξει αλλά και να κάνει την αυτοκριτική της για την κυβερνητική της θητεία διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Δένδιας υποστήριξε πως η 20η Δεκεμβρίου ήταν μια καλή ημέρα για το κόμμα της ΝΔ, αν και τόνισε πως η διαδικασία που ακολουθήθηκε, ήταν ανακόλουθη.
«Παρόλα αυτά 400.000 άτομα έδειξαν ότι συμμερίζονται την ανάγκη ύπαρξης ενός πυλώνα στην κεντροδεξιά.
Αυτός ο χώρος έχει ένα μέλλον.
Στις 10 Ιανουαρίου, που θα γίνει ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών, θα κλείσει αυτή η παρένθεση» υπογράμμισε ο κ.Δένδιας.
Σε ερώτηση για το ποιος θεωρεί ότι θα αναδειχθεί νέος πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Δένδιας εκτίμησε πως ο κ. Μεϊμαράκης λογικά έχει ένα σημαντικό προβάδισμα.
Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως τα δύο κόμματα έχουν βαθύτατες διαφωνίες και υπογράμμισε ότι «αυτό που έδειξαν οι Έλληνες πολίτες είναι ότι υπάρχει ανάγκη ενός εναλλακτικού πυλώνα εξουσίας».
Επιπλέον, ο κ. Δένδιας κατηγόρησε την κυβέρνηση για τη δημιουργία κομματικού κράτους, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί έναν πολύ μικρό πυρήνα από συγγενείς, κολλητούς, ανθρώπους των ΑΝΕΛ και από το παλιό ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης