Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τασούλας: Οι εκλογές στη Ν.Δ. κατέδειξαν ότι η χώρα έχει εναλλακτική λύση

Τασούλας: Οι εκλογές στη Ν.Δ. κατέδειξαν ότι η χώρα έχει εναλλακτική λύση
Πέραν της προτίμησης που εξεδήλωσαν, η εμμονή των οπαδών της Ν.Δ. να διαδηλώσουν με τη συμμετοχή τους ήταν ένα ξεχωριστό μήνυμα, τόνισε
Για ευχάριστη έκπληξη από τον απροσδόκητα μεγάλο αριθμό των φίλων και οπαδών που πήγαν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, έκανε λόγο σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real ο Κώστας Τασούλας.
Όπως ανέφερε, «είχαμε προετοιμαστεί για κάτι όχι τόσο συναρπαστικό γιατί νιώθαμε τη στεναχώρια και το παράπονο που προκάλεσε στους φίλους μας αυτό το τεχνικό φιάσκο, το οποίο εν συνεχεία μετετράπη σε πολιτικό, λόγω του ότι στη συνέχεια αρπάχτηκαν οι υποψήφιοι μεταξύ τους και ολοκληρώθηκε η κακή εικόνα».
Ωστόσο, όπως τόνισε, «αυτό το πείσμα, αυτή η εμμονή, αυτή η επιθυμία των φίλων και οπαδών της Ν.Δ. να διαδηλώσουν με τη συμμετοχή που ήταν ένα ξεχωριστό μήνυμα πέραν της προτίμησης που εξεδήλωσαν.
Πέραν δηλαδή από το ότι έβγαλαν πρώτο τον Μεϊμαράκη ή δεύτερο τον Μητσοτάκη κ.λπ., πέραν των προτιμήσεων έδωσαν ως σύνολο, όλοι μαζί, μία ισχυρή πολιτική υπόμνηση ότι η χώρα δικαιούται, οφείλει και έχει εναλλακτική λύση για τη σημερινή δύσκολη περίοδο που περνάει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης