Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (Λαϊκή Ενότητα): Εθνικό έγκλημα η πώληση του ΟΛΠ – Τσίπρας και κυβέρνηση εξαπατούν τον λαό

Λαφαζάνης (Λαϊκή Ενότητα): Εθνικό έγκλημα η πώληση του ΟΛΠ – Τσίπρας και κυβέρνηση εξαπατούν τον λαό
Όταν ξεπουλάς το λιμάνι του Πειραιά ξεπουλάς την Ελλάδα γιατί είναι η μεγάλη πόρτα της Ελλάδας προς τον έξω κόσμο, τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας
Εθνικό έγκλημα χαρακτήρισε την πώληση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργός, Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι εξαπατούν τον λαό.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, ο οποίος παραβρέθηκε στις κινητοποιήσεις των λιμενεργατών ενάντια στην πώληση του λιμανιού, έκανε λόγο για ξεπούλημα του ΟΛΠ, που ισοδυναμεί με εθνικό έγκλημα, ίσως το μεγαλύτερο που έχει γίνει στη χώρα.
Μάλιστα, όπως ανέφερε, όταν ξεπουλάς το λιμάνι του Πειραιά ξεπουλάς την Ελλάδα γιατί είναι η μεγάλη πόρτα της Ελλάδας προς τον έξω κόσμο.
«Ο Αλέξης τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξαπατούν τον ελληνικό λαό, τον κοροϊδεύουν και τον εμπαίζουν.
Είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα πουληθεί το λιμάνι του Πειραιά και αυτήν την ώρα κατατίθενται προσφορές για το ξεπούλημα του λιμανιού», τόνισε.
Παράλληλα, ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα σε όλη την ευρύτερη ζώνη του Πειραιά και «οι πολίτες να πουν τη γνώμη τους αν θέλουν να πωληθεί το λιμάνι ή όχι», γιατί «δεν μπορεί η κυβέρνηση να κινείται ερήμην των πολιτών και εναντίον τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης