Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε): Η κυβέρνηση επιτίθεται ανελέητα στον λαό και στον κόσμο της εργασίας με συνεχή μέτρα

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε): Η κυβέρνηση επιτίθεται ανελέητα στον λαό και στον κόσμο της εργασίας με συνεχή μέτρα
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε), Π. Λαφαζάνης, μίλησε σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στα Τρίκαλα
Η κυβέρνηση «επιτίθεται ανελέητα στον ελληνικό λαό και στον κόσμο της εργασίας με συνεχή μέτρα, τα οποία είναι κατεδαφιστικά, μέτρα λεηλασίας των εισοδημάτων και των δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη», ανέφερε από τα Τρίκαλα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε.), Π. Λαφαζάνης.
Ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας απόψε σε ανοιχτή εκδήλωση που έγινε στο Δημαρχείο Τρικκαίων, με θέμα "η πολιτική μας πρόταση απέναντι στα μνημόνια", ανέφερε όιτι βρισκόμαστε σε μια πάρα πολύ κρίσιμη φάση.
Όπως είπε, «έχουμε μία κυβέρνηση η οποία δυστυχώς, καθημερινά ξεπουλά την Ελλάδα.
Ξεπουλά, τις δημόσιες επιχειρήσεις, ξεπουλά τον εθνικό πλούτο», αναφέροντας ως παράδειγμα αυτό που έγινε «με τα 14 αεροδρόμια – φιλέτα», τα οποία όπως σημείωσε «ξεπουλήθηκαν στο γερμανικό κράτος, ενώ ήταν κερδοφόρα και είχαν μεγάλες προοπτικές, και με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα γίνεται γερμανική τουριστική αποικία».
Κάνοντας αναφορά στον ΑΔΜΗΕ, ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι η κυβέρνηση τον ξεπουλά, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «μπορεί σε πρώτη φάση να έχει το 51% το δημόσιο, αλλά όταν μπαίνει στρατηγικός επενδυτής, τελικά αυτός είναι που αναλαμβάνει και τα ηνία της επιχείρησης.
Η ΔΕΗ με την αποκοπή του ΑΔΜΗΕ από τον κορμό της, δεν έχει μέλλον».
Για τη ΔΕΗ ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι  έτσι απαξιώνεται και ανοίγεται μια προοπτική διάλυσής της, επειδή, όπως είπε, «τα κέρδη της ΔΕΗ κατά κύριο λόγο προέρχονταν από τα κέρδη του μονοπωλιακού ρόλου που έπαιζε ο ΑΔΜΗΕ».
Κατά τον ίδιο, «με τα μέτρα που θα ακολουθήσουν σε βάρος της ΔΕΗ, και καταγράφονται στο τρίτο μνημόνιο, μιλάμε για τη διάλυση της ΔΕΗ, μιλάμε τελικά για τη διάλυση του δημόσιου ενεργειακού τομέα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης