Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα
Παρουσία της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Μ. Χρυσοβελώνη, στις εκδηλώσεις μνήμης για το ολοκαύτωμα στη Δράκεια Πηλίου
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ) αποτίνουμε φόρο τιμής και δόξας σε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα, τα οποία είναι αδιαπραγμάτευτα», δήλωσε η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Η κ. Χρυσοβελώνη παρέστη την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Δράκεια Πηλίου για τους 118 εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα το 1943.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράκειας και την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των εκτελεσθέντων, η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι «είναι ημέρα μνήμης και τιμής σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τα τάγματα των Ες - Ες με συνέπεια το μαρτυρικό χωριό της Δράκειας να θρηνεί ακόμη και σήμερα έχοντας τις μνήμες του νωπές.
Η μνήμη των αγωνιστών και των θυμάτων της Εθνικής Αντίστασης μας δίνει σήμερα την αφορμή να αναλογιστούμε τις ολέθριες συνέπειες της ναζιστικής θηριωδίας στην περιοχή μας, αλλά και για την ανάγκη πολιτικής επαγρύπνησης όσο ποτέ άλλοτε».
Πρόσθεσε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτίνουμε φόρο τιμής και δόξας σε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα, τα οποία είναι αδιαπραγμάτευτα.
Έχουμε χρέος να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξει ξανά δρόμος ανοικτός για τις δυνάμεις του φασισμού και της βίας.
 Έχουμε χρέος να θυμόμαστε και να σεβόμαστε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης