Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευχαριστήριο μήνυμα Μουζάλα προς την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου για την φιλοξενία μεταναστών

Ευχαριστήριο μήνυμα Μουζάλα προς την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου για την φιλοξενία μεταναστών
Ευχαριστήριο μήνυμα του Αν. Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλα, προς  το Δ.Σ. της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.
Ευχαριστήριο μήνυμα προς το Δ.Σ. της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. για την παραχώρηση χώρων φιλοξενίας των μεταναστών απέστειλε ο Αν. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας.
Ειδικότερα, ο κ. Μουζάλας ευχαρίστησε την «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» δια του προέδρου του κ. Γεωργίου Τερζάκη και του Δ.Σ. για την παραχώρηση χώρων όπως στο Ελληνικό, στο Παλαιό Φάληρο κ.α. για τη φιλοξενία Μεταναστών και Προσφύγων.
«Με την πολύτιμη βοήθειά τους καταφέραμε να φιλοξενήσουμε ταλαιπωρημένους πρόσφυγες και μετανάστες σε συνθήκες που μπορούν να χαρακτηριστούν αξιοπρεπείς κι ανθρώπινες», σημείωσε ο κ. Μολυζάλας στο μήνυμά του.
Πρόσθεσε ότι «η 18η Δεκέμβρη είναι η Παγκόσμια Ημέρα για το Μετανάστη, o Πρόεδρος κ. Τερζάκης και το Δ.Σ. της «Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» συνέβαλαν αποφασιστικά ώστε να μπορούμε σήμερα να πούμε ότι κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας, με αξιοπρέπεια κι ανθρωπιά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης