Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Δεν ματώνει η κυβέρνηση με τα μέτρα που υπογράφει, αλλά ο λαός

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Δεν ματώνει η κυβέρνηση με τα μέτρα που υπογράφει, αλλά ο λαός
«Είτε με συνταγή ΕΕ, είτε με συνταγή ΔΝΤ, τα μέτρα που υπογράφει ο Σύριζα εξυπηρετούν απολύτως το μεγάλο κεφάλαιο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας
Την άποψη ότι «δεν ματώνει η κυβέρνηση με τα μέτρα που υπογράφει, αλλά ο λαός» εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη δεύτερη λίστα με τα προαπαιτούμενα στην Ολομέλεια.
Στη συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε πως όλα τα τερτίπια της κυβέρνησης έχουν στόχο να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου.
«Το συνεχές μπαράζ νομοσχεδίων πηγαίνει τη χώρα στα τάρταρα», διεμήνυσε ο κ. Κουτσούμπας, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να πείσει ότι παράγωγο των αντιλαϊκών μέτρων είναι η συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.
«Είτε με συνταγή ΕΕ, είτε με συνταγή ΔΝΤ, τα μέτρα που υπογράφει ο Σύριζα εξυπηρετούν απολύτως το μεγάλο κεφάλαιο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.
Παράλληλα τόνισε πως «με τις επενδύσεις που προωθείτε μεγάλοι επενδυτικοί όμιλοι θα πάρουν κοψοχρονιά επιχειρήσεις».
Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε και στο ζήτημα των «λιστών» διερωτώμενος: «Τις λίστες Lagarde τις έχετε κλειδώσει; Τι απέγιναν οι έλεγχοι;», επισημαίνοντας ότι «είναι φανερό ότι συγκαλύπτετε κάποιους».
«Απόψε γίνονται συλλαλητήρια και ετοιμάζονται απεργίες για τον νέο χρόνο», γνωστοποίησε ο γγ του ΚΚΕ, προσθέτοντας ότι το κόμμα «είναι στο πλευρό του λαού».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης