Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα 13 νέα προαπαιτούμενα - Στις 15/12 η ψήφισή του

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα 13 νέα προαπαιτούμενα - Στις 15/12 η ψήφισή του
Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου αναμένεται η ψήφισή του
Κατατέθηκε απόψε στη Βουλή το σχέδιο νόμου με τα 13 νέα προαπαιτούμενα, η ψήφιση του οποίου από την ολομέλεια αναμένεται να γίνει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου.
Στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, υπάρχουν διατάξεις για τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, το νέο μισθολόγιο στο δημόσιο τομέα, αλλά και πλήθος διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.
Μεταξύ άλλων, στο νομοσχέδιο με τίτλο «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες  διατάξεις εφαρμογής της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων»,  υπάρχουν διατάξεις για το ΕΣΠΑ, για τη διαδικασία χρηματοδότησης ερευνητικών φορέων, για τη ρύθμιση των τοπικών οίνων, για το ΤΑΙΠΕΔ, για τις δαπάνες που απαιτούνται για την νοσοκομειακή περίθαλψη.
Το νομοσχέδιο εισάγεται το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, η συνεδρίαση της οποίας θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 22:00 την ίδια ημέρα με την υποβολή της σχετικής έκθεσης.
Στόχος είναι η ψήφιση του νομοσχεδίου την Τρίτη το βράδυ, ώστε να ακολουθήσει το Euroworking Group που θα εγκρίνει τη χορήγηση της υποδόσης του ενός δισ. ευρώ.


Δείτε εδώ το νομοσχέδιο

Δείτε εδώ την αιτιολογική έκθεση


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης