Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννάκου: Συνιστά πόλεμο για την Ευρώπη η εξαίρεση του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα

Γιαννάκου: Συνιστά πόλεμο για την Ευρώπη η εξαίρεση του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα
Θα χρειαστεί πολύς καιρός για να ξαναβγεί η Ελλάδα στις αγορές υποστήριξε η πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι το κανείς Ευρωπαίος δεν πρόκειται να δεχθεί την εξαίρεση του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα και ότι αυτό το αίτημα συνιστά πόλεμο διατύπωσε η πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου.
«Κανείς στην Ευρώπη δεν πρόκειται να δεχτεί την εξαίρεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το πρόγραμμα και η παραβίαση από την ελληνική κυβέρνηση της συμφωνίας που υπέγραψε με τους εταίρους και δανειστές συνιστά πόλεμο και τον πόλεμο αυτόν θα τον χάσουμε» υπογράμμισε μιλώντας στο «Πρακτορείο FM» η κα.Γιαννάκου, η οποία παράλληλα εκτίμησε ότι θα χρειαστεί πολύς καιρός έως ότου η χώρα καταφέρει να βγει στις αγορές.
«Θα περάσει πολύς καιρός.
Διότι οι υποχρεώσεις μας είναι μεγάλες, αλλά και γιατί δεν έχουμε οικονομική ανάπτυξη.
Καθώς εξαιτίας της κακοδαιμονίας και των αντιλήψεων που υπήρχαν, αυτά, που άλλες χώρες εφάρμοσαν εδώ και τριάντα χρόνια (αποκρατικοποιήσεις, αναπτυξιακά μέτρα) εμείς καθόμαστε ακόμη και τα συζητάμε» τόνισε η κα.Γιαννάκου.
Κληθείσα να σχολιάσει το ζήτημα της εκλογής του νέου προέδρου της ΝΔ, η πρώην ευρωβουλευτής υπογράμμισε πως «δεν αρκεί μόνο η εκλογή νέου προέδρου του κόμματος, για να πάνε καλά τα πράγματα».
«Χρειάζονται μεγάλες προσπάθειες και χρειάζεται ομάδα συνεργατών, καθώς οι ιστορίες που ζήσαμε στο παρελθόν, με τον αρχηγό και δύο τρεις φίλους του, γύρω από αυτόν δεν στέκουν» είπε η κα.Γιαννάκου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης