Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ): Το παρακάνει ο Schaeuble, απρεπείς οι δηλώσεις του – Εξυπηρετεί δικές του πολιτικές σκοπιμότητες

Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ): Το παρακάνει ο Schaeuble, απρεπείς οι δηλώσεις του – Εξυπηρετεί δικές του πολιτικές σκοπιμότητες
Ο Τσίπρας δεν είπε να φύγει το ΔΝΤ, είπε ότι έχει μια στάση υπερβολικά πιεστική τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schaeuble το παράκανε με τις πρόσφατες δηλώσεις του αναφορικά με τη συμμετοχή ή όχι του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Χρυσόγονος.
Ερωτηθείς εάν οι δηλώσεις αυτές αφορούν πολιτική διαχείριση ή ουσιαστικό ζήτημα ο κ.Χρυσόγονος υποστήριξε ότι «πολιτική διαχείριση υπάρχει από όλες τις πλευρές».
«Όλοι πολιτικοί είναι, πολιτική διαχείριση κάνουν.
Ο κ. Σόιμπλε ο οποίος κάνει αυτές τις απρεπείς, θα έλεγα, δηλώσεις, διότι το να μας λέει ότι “δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να βγει το ΔΝΤ”, για μένα ξεπερνάει τα όρια.
Ξεπερνάει τον ρόλο του ως υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας.
Μπορεί να πει γενικώς την άποψή του για τον ρόλο του ΔΝΤ, αλλά να μας λέει ότι “εσείς είσαστε μικρά παιδιά και δεν ξέρετε το συμφέρον σας και θα σας το πω εγώ”, νομίζω ότι παραπάει» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Χρυσόγονος.
«Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, από την άλλη πλευρά, ήταν πολύ μετριοπαθείς.
Δεν είπε ο πρωθυπουργός να φύγει το ΔΝΤ εδώ και τώρα.
Απλώς είπε ότι το ΔΝΤ έχει μία στάση υπερβολικά πιεστική και απέναντι στην Ελλάδα και απέναντι στους εταίρους για το θέμα της αναδιάρθρωσης, άρα θα πρέπει να ξανασκεφτεί τον ρόλο του κ.λπ.
Δεν θα τολμάμε ούτε να ανοίξουμε το στόμα μας;
Θεωρώ ότι κάπου ο κ. Σόιμπλε το παρακάνει και το παρακάνει για να εξυπηρετήσει δικές του πολιτικές σκοπιμότητες διότι στο εσωτερικό της Γερμανίας, στη γερμανική κοινή γνώμη, δεν θα σας το κρύψω ότι, υπάρχει ένας ισχυρός ανθελληνισμός» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης