Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε με την ακροδεξιά – Σε διαρκή ομηρία η Γεννηματά από το Βενιζέλο

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε με την ακροδεξιά – Σε διαρκή ομηρία η Γεννηματά από το Βενιζέλο
Εμμονικά εχθρική η στάση της κας.Γεννηματά απέναντι μας τόνισε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ
Δριμεία επίθεση στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσαν οι ΑΝΕΛ υποστηρίζοντας ότι «βρίσκεται υπό διαρκή ομηρία από τον προκάτοχο της, Ευάγγελο Βενιζέλο».
«Η εμμονικά εχθρική στάση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ απέναντι στους ΑΝΕΛ δείχνει ότι δεν αποδέχεται τη νωπή ετυμηγορία του ελληνικού λαού» τονίζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχολιάζοντας τη δήλωση της κας. Γεννηματά ότι «οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές τρίβουν τα μάτια τους βλέποντας την "αριστερά" να αγκαλιάζει την ακροδεξιά», η οποία αποτελούσε απάντηση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ακολουθεί την πορεία των υπόλοιπων ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κομμάτων και παραμένει ουρά της ΝΔ.
«Η κα. Γεννηματά είτε κάνει πως δεν θυμάται, είτε ενδεχομένως αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μνήμη της.
Της θυμίζουμε, λοιπόν, ότι το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε με την ακροδεξιά, το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που αγκάλιασε και συγχρωτίστηκε με αυθεντικούς ακροδεξιούς και η ίδια τους χειροκροτούσε με μεγάλο ενθουσιασμό.
«Η κα. Γεννηματά έχει όμως τη συμπόνια μας, γιατί βρίσκεται σε διαρκή ομηρία από τον προκάτοχό της, τον κ. Βενιζέλο, από τη σκιά του οποίου δεν μπορεί να ξεφύγει.
Αυτό εξηγεί και την αφωνία της για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας», υπογράμμισε η κα.Χρυσοβελώνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης