Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καστανίδης (ΠΑΣΟΚ): Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατέστρεψε κάθε διαπραγματευτική δυνατότητα της χώρας

Καστανίδης (ΠΑΣΟΚ): Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατέστρεψε κάθε διαπραγματευτική δυνατότητα της χώρας
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση να κάνουν ένα βήμα προς τη συναίνεση τόνισε ο κ.Καστανίδης
Την θέση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατέστρεψε κάθε διαπραγματευτική δυνατότητα που είχε η χώρα διατύπωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χ. Καστανίδης.
«Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες γιατί οδηγηθήκαμε σεένα 3ο μνημόνιο 85 δισ. ευρώ, το οποίο θα μπορούσαμε κάλλιστα να το έχουμε αποφύγει, εφαρμόζοντας μία πολύ πιο σώφρονα πολιτική από τις ανοησίες, τις οποίες έκανε στον πρώτο της κύκλο αυτή η κυβέρνηση, η οποία σπατάλησε κάθε διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ. Καστανίδης.
«Βρισκόμαστε μπροστά σε αδιέξοδο, το πρόγραμμα δεν βγαίνει, θα έχουμε εμβάθυνση των προβλημάτων της χώρας με τη συνέχιση του 3ου μνημονίου και έχουμε ταυτόχρονα σοβαρότατες γεωπολιτικές ανακατατάξεις, οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν τεράστιους κινδύνους» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Καστανίδης ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, «να κάνει μια προσωπική υπέρβαση», τονίζοντας ότι «ο κ.Τσίπρα ζητά σήμερα τη σύμπραξη από μια αντιπολίτευση, την οποία καθύβριζε.
Να κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να πει, εν πάση περιπτώσει ίσως στο παρελθόν υπερέβαλε με το να χαρακτηρίζει τους αντιπάλους του, ως "γερμανοτσολιάδες"».
Επιπλέον, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να κάνει και η αντιπολίτευση ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.
«Χρειάζεται να διαμορφωθεί μια καλύτερη πολιτική ατμόσφαιρα, όπου το πρώτο βήμα, πρέπει να κάνει ο υβριστής των πάντων, κ. Τσίπρας.
Γιατί έχει απόλυτη ανάγκη και ο κόσμος και η χώρα, από το να βρεθεί μία κυβέρνηση με ό,τι καλύτερο διαθέτει, προκειμένου ν' αντιμετωπίσει και τις γεωπολιτικές εξελίξεις, αλλά και να ξαναθέσει επί τάπητος, το θέμα ενός εθνικού σχεδίου.
Γιατί το 80% των θεμάτων της χώρας, είναι εκτός μνημονίου» υπογράμμισε ο κ.Καστανίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης