Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης: Όχι σε οικουμενική κυβέρνηση - Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία

Κουβέλης: Όχι σε οικουμενική κυβέρνηση - Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία
Η βιωσιμότητα της θα εξαρτηθεί από την αποτελεσματική της πολιτική υποστήριξε ο Φώτης Κουβέλης
Την αντίθεση του στο ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης διατύπωσε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά FM ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία».
«Η βιωσιμότητα της θα εξαρτηθεί από την αποτελεσματική της πολιτική» τόνισε ο κ.Κουβέλης, ο οποίος διερωτήθηκε ποια άλλη οικονομική πολιτική θα κληθεί να εφαρμόσει η όποια οικουμενική κυβέρνηση σχηματιστεί.
Ο κ.Κουβέλης εκτίμησε πως η συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους θα μεταφερθεί για το Φεβρουάριο ή τον Απρίλιο ενώ ερωτηθείς για τη ΝΔ, υποστήριξε πως όποια και αν είναι η επιλογή στην ηγεσία της, δεν θα δώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα απάντηση στην ήδη κλονισμένη ιδεολογική της ταυτότητα.
Ερωτηθείς σχετικά για το πώς κρίνει την πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), ο κ.Κουβέλης τόνισε ότι εξακολουθεί να παραμένει δέσμια στο άρμα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης