Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Ο προϋπολογισμός του 2016 δείχνει τις προθέσεις της κυβέρνησης για νέα αντιλαϊκά μέτρα

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Ο προϋπολογισμός του 2016 δείχνει τις προθέσεις της κυβέρνησης για νέα αντιλαϊκά μέτρα
«Η κυβέρνηση γίνεται πρόθυμος σημαιοφόρος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ για τα επεκτατικά τους σχέδια», είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας
«Ο προϋπολογισμός του 2016 δείχνει τις προθέσεις της κυβέρνησης για νέα αντιλαϊκά μέτρα», ανέφερε ο  γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2016.
Όπως τόνισε, τη διετία 2015-2016 η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιβαρύνει τους πολίτες με επιπλέον φορολογικά βάρη 7 δισ ευρώ.
Υπογράμμισε δε, πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έχει αναλάβει να ολοκληρώσει το αντιλαϊκό πρόγραμμα που ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και ότι ο προϋπολογισμός του 2016 δείχνει τις προθέσεις της κυβέρνησης για νέα αντιλαϊκά μετρά.
Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, «η κυβέρνηση γίνεται πρόθυμος σημαιοφόρος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ για τα επεκτατικά τους σχέδια», ενώ ο ελληνικός λαός πρέπει «να συντονίσει τα βήματα του ώστε να εμποδίσει κάθε σχέδιο για καταπάτηση των δικαιωμάτων του».
Όπως είπε, το ΝΑΤΟ και ο Αμερικανός ΥΠΕΞ , J. Kerry, στην Αθήνα έδωσε πλήρη κάλυψη στην Τουρκία για τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρο.
Ακόμη, ανέφερε πως στην κατεύθυνση του συμβιβασμού και των κοινών περιπολιών στο Αιγαίο με τους Τούρκους πιέζουν εκτός από την ΕΕ και οι ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης