Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Συζητάμε έναν προϋπολογισμό που είναι και αποτέλεσμα μιας πολύ σκληρής διαπραγμάτευσης

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Συζητάμε έναν προϋπολογισμό που είναι και αποτέλεσμα μιας πολύ σκληρής διαπραγμάτευσης
Τι ανέφερε στη Βουλή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος
«Η κυβέρνηση φέρνει έναν προϋπολογισμό που οδηγεί τη χώρα στην έξοδο από την πολιτική των μνημονίων», ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2016.
Όπως είπε,  «συζητάμε προϋπολογισμό που φέρνει τα βάρη του παρελθόντος, αλλά είναι και αποτέλεσμα μιας πολύ σκληρής διαπραγμάτευσης».
Μάλιστα, ο ίδιος αναρωτήθηκε γιατί η αντιπολίτευση δεν στηρίζει σήμερα μια πολιτική που έχει στόχο να επιστρέψει η ελπίδα στη χώρα.
«Ελάτε να συνεργαστούμε αλλά δεν χρειαζόμαστε την ψήφο σας, 153 βουλευτές είναι αρκετά ισχυρή πλειοψηφία.
Μακάρι πάντως να δίνατε ψήφο εμπιστοσύνης, να στηρίζατε την κυβέρνηση κυρίως σε θέματα όπως η Εθνική Άμυνα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το PSI,  είπε πως «κουρεύτηκαν αποθεματικά ασφαλιστικών ταμείων, πανεπιστημίων και ιδιωτών που διέλυσαν την ελληνική οικονομία», προσθέτοντας «δεν νομίζεται λοιπόν ότι κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουμε το φάκελο για το PSI και να αναζητήσουμε ευθύνες και υπευθύνους;».
Επιπλέον, αναφέρθηκε στη συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων στο προσφυγικό, και ζήτησε από «όλους και όλες» να στείλουν ένα μήνυμα, στηρίζοντας τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «δώσαμε μέσα στο 2015 στους στρατιωτικούς που υπηρετούν στον Εβρο το επίδομα παραμεθορίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης