Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Είναι δεδομένο ότι κι αυτός ο προυπολογισμός δεν πρόκειται να εφαρμοστεί

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Είναι δεδομένο ότι κι αυτός ο προυπολογισμός δεν πρόκειται να εφαρμοστεί
«Ο προϋπολογισμός έχει απέναντι του το 90% του ελληνικού λαού», είπε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος
«Είναι δεδομένο ότι κι αυτός ο προϋπολογισμός, όπως και οι προηγούμενοι, δεν πρόκειται να εφαρμοστεί», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2016.
 Μάλιστα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έφτιαξε αυτόν τον προϋπολογισμό πιστή στους δανειστές», ενώ εκτίμησε πως «ο προϋπολογισμός της αριστερής κυβέρνησης θα πέσει έξω καθώς θα οδηγήσει τη χώρα σε ύφεση».
Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως «ο σημερινός προϋπολογισμός έχει απέναντι του το 90% του ελληνικού λαού», καθώς και ότι «με αυτόν τον προϋπολογισμό ο συνταξιούχος που εργάστηκε μια ολόκληρη ζωή θα μείνει στο δρόμο».
Ακόμη, μίλησε για φοροκαταιγίδα που δεν μπορεί να αντέξει ο έλληνας πολίτης.
«Η κυβέρνηση μιλά για ελάφρυνση του χρέους και επιστροφή στις αγορές το 2016.
Αναρωτιέμαι πως μπορούν να γίνουν αυτά», σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.
Για τη ΝΔ είπε ότι ψήφισε τα μνημονιακά μέτρα τον Αύγουστο και υποστηρίζει σήμερα ότι δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό.
Επίσης έκανε αναφορά τόσο στο προσφυγικό, όσο και στην επίσκεψη του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, J. Kerry, για τον οποίο ανέφερε ότι  «δεν είπε λέξη κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα για τις παραβιάσεις των τουρκικών αεροσκαφών».
Ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε ότι η γερμανίδα καγκελάριος, Α. Merkel, επιβραβεύει την Τουρκία με 3 δισ ευρώ αντί να την επιπλήξει για τις παραβιάσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο.
«Είστε εθνικά επικίνδυνοι στο προσφυγικό θέμα γιατί εκμεταλλεύεστε τους πρόσφυγες», είπε κάνοντας αναφορά στο προσφυγικό και πρόσθεσε «η ανθρωπιά σας σαπίζει στα σύνορα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης