Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρή επίθεση Πλακιωτάκη σε Τσίπρα: Θα πληρώσει τον λογαριασμό από το εμπόριο ψεύτικων υποσχέσεων

Σκληρή επίθεση Πλακιωτάκη σε Τσίπρα: Θα πληρώσει τον λογαριασμό από το εμπόριο ψεύτικων υποσχέσεων
Η Ν.Δ. παραμένει εγγυήτρια δύναμη προώθησης των μεταρρυθμίσεων στη χώρα, τόνισε ο μεταβατικός πρόεδρος της Ν.Δ.
Σκληρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, αλλά και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας ομιλίας του σε εκδήλωση της ΓΣΕΒΕΕ, εν όψει και της ψηφοφορίας για τον Προϋπολογισμό του 2016 στη Βουλή, ο κ. Πλακιωτάκης σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πληρώσει μόνος του «τον λογαριασμό από το εμπόριο των ψεύτικων υποσχέσεων που έδωσε ο κ. Τσίπρας στον ελληνικό λαό».
Νωρίτερα, στην ομιλία του είχε αναφέρει ότι η Ν.Δ. «ήταν και παραμένει η εγγυήτρια δύναμη προώθησης των μεταρρυθμίσεων στη χώρα», όπως και ότι τάσσεται υπέρ των μειώσεων στους φόρους.
Ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε στη συμβολή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν τη σπονδυλική στήλη της ελληνικής οικονομίας, καθώς συνεισφέρουν το μεγαλύτερο κομμάτι στον παραγωγικό ιστό της χώρας, ενώ τόνισε ότι έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και την ύφεση, ενώ τώρα πλήττονται από τα capital controls που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
«Σήμερα οι δυσκολίες παραμένουν τεράστιες κυρίως για την πληρωμή των προμηθευτών. Οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στενάζουν από την έλλειψη ρευστότητας και γονατίζουν ξανά από τη φοροκαταιγίδα» σημείωσε, τονίζοντας πως σε ένα τέτοιο περιβάλλον η ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών είναι καθοριστικής σημασίας.
Ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί απέναντι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις λέγοντας πως αυτές βιώνουν καθημερινά την κυβερνητική καταιγίδα και δήλωσε ανήσυχος για το ενδεχόμενο χιλιάδες επιχειρήσεις να χάσουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης