Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Οι ξένοι θέλουν οικουμενική κυβέρνηση – Μόνο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να την προσφέρουν

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Οι ξένοι θέλουν οικουμενική κυβέρνηση – Μόνο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να την προσφέρουν
Προτείνω για πρωθυπουργό είτε τον Γ. Στουρνάρα είτε τον Γ. Προβόπουλο είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την θέση ότι η μόνη λύση για την χώρα είναι μια οικουμενική κυβέρνηση με τη συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος επιπλέον απέρριψε το ενδεχόμενο να στηρίξει την κυβέρνηση στις κρίσιμες ψηφοφορίες που έρχονται στη Βουλή.
Ο κ. Λεβέντης μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm κατέστησε σαφές το κόμμα του δεν προτίθεται να συμμετάσχει μόνο του σε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ παρά μόνο σε μια οικουμενική μαζί και με τη Ν.Δ., γιατί όπως είπε, μόνο έτσι θα είναι σοβαρή η εικόνα της χώρας.
«Τώρα, να προσθέσω άλλη μια τσόντα στον Τσίπρα, θα γίνω γελοίος ο ίδιος σε ρόλο Κουβέλη.
Ονειρεύονται κάποιοι καρβέλια.
Δηλαδή ονειρεύονται κάποιοι ότι θα μπορούσα εγώ που μπήκα τώρα στη Βουλή να σηκώσω τις αμαρτίες όλου του πολιτικού συστήματος.
Δηλαδή βγάζει έξω την ουρά του ο Θεοδωράκης ο οποίος ψήφισε τα μνημόνια, βγάζει την ουρά του το ΠΑΣΟΚ που σήκωσε το βάρος των μνημονίων επειδή είδανε ότι χάνουνε δύναμη και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.
Φεύγουν από τον Τσίπρα βουλευτές και θα ‘ρθω εγώ να τους καλύψω.
Δηλαδή να παίξω το ρόλο του χαζού… τώρα έρχονται και λένε "παίξε το ρόλο του Κουβέλη".
Εγώ θα συνεισφέρω την πρόταση που συνεισφέρω για να γίνουμε σοβαρή χώρα γιατί και τώρα να πάω με τους εννιά βουλευτές πάλι μπορεί να βγουν και άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ να φύγουν και να πάει τζάμπα.
Εκείνο που προτείνω είναι να μπει η ΝΔ στη κυβέρνηση.
Αυτά τα δύο κόμματα  δε πτώχευσαν τη χώρα;
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ …» υπογράμμισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος απάντησε αρνητικά στο εάν έχει κάνει κάποια προεργασία με τον κ. Φλαμπουράρη για την περίπτωση συνεργασίας.
«Αυτή τη στιγμή η χώρα θέλει Ευρωπαίο πρωθυπουργό που να βρει το θάρρος να επιχειρηματολογήσει ενώπιον της κοινωνίας για τις μεταρρυθμίσεις και να πει "θα ματώσουμε δύο χρόνια για να βγούμε από το αδιέξοδο"» είπε ο κ.Λεβέντης, τονίζοντας ότι πιθανοί «υποψήφιοι» θα μπορούσαν να είναι «άνθρωποι σαν τον Στουρνάρα, τον Προβόπουλο δηλαδή ευρωπαϊστές οι οποίοι θα είναι βέβαια υπό την επίβλεψη της Βουλής», γιατί, όπως ανέφερε, «οι εκλεγμένοι είναι ψεύτες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης