Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Όχι μόνο δεν κινδυνεύει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά πιθανόν να ενισχυθεί στο μέλλον

Γεροβασίλη: Όχι μόνο δεν κινδυνεύει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά πιθανόν να ενισχυθεί στο μέλλον
Όσο η κυβέρνηση βαδίζει προς την έξοδο από την κρίση, τόσο θα ισχυροποιείται η θέση της στην κοινωνία, εκτίμησε η κυβερνητική εκπρόσωπος
Την αισιοδοξία της ότι δεν κινδυνεύει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά αντίθετα είναι πιθανόν στο μέλλον να ενισχυθεί εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, με δηλώσεις της στον Real.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όσο η κυβέρνηση βαδίζει προς την έξοδο από την κρίση, «υλοποιώντας τη συμφωνία με γνώμονα την αναδιανομή των βαρών προς όφελος των αδυνάμων, τόσο θα ισχυροποιείται η θέση της στην κοινωνία».
«Αυτός ο βασικός μας πυλώνας, αποτελεί αξία ανώτερη από κάθε φαντασίωση περί "αριστερής παρένθεσης", στην οποία επιμένουν ορισμένοι παρότι τόσες φορές προσπάθησαν να την υλοποιήσουν και άλλες τόσες απέτυχαν», σημείωσε.
Πρόσθεσε ακόμη ότι «η κυβέρνηση απέδειξε, ήδη, ότι αντιμετωπίζει τα διαχρονικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας με τρόπο αποτελεσματικό, προοπτική οριστικής λύσης και επιβάρυνση των πολιτών υπο-πολλαπλάσια από ό,τι προέβλεπαν όλες οι αναλύσεις. Αυτό έγινε με την προστασία της πρώτης κατοικίας, αυτό θα γίνει και στο ασφαλιστικό», επισήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης