Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη (κυβ. εκπρόσωπος): Δεν ζητήσαμε συναίνεση χωρίς συζήτηση – Απευθύναμε μια πρόσκληση σε διάλογο

Γεροβασίλη (κυβ. εκπρόσωπος): Δεν ζητήσαμε συναίνεση χωρίς συζήτηση – Απευθύναμε μια πρόσκληση σε διάλογο
Οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης προσήλθαν στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών από υποχρέωση τόνισε η κα.Γεροβασίλη
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν ζήτησε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης συναίνεση χωρίς συζήτηση αλλά ότι απλά απηύθυνε μια πρόσκληση σε διάλογο για τα μεγάλα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα, όπως το προσφυγικό και το ασφαλιστικό διατύπωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.
Σε δηλώσεις της στο «Πρακτορείο 104,9 FM», η κα.Γεροβασίλη κατηγόρησε τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης ότι προσήλθαν στη συνάντηση του περασμένου Σαββάτου από υποχρέωση και μόνο.
«Η κυβέρνηση ποτέ δεν αποποιήθηκε των ευθυνών της.
Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης ήταν απλώς μια «πρόσκληση σε διάλογο» για τα μεγάλα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα, όπως το προσφυγικό και το ασφαλιστικό.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης φρόντισαν να την τορπιλίσουν εκ των προτέρων και με διάφορες δηλώσεις να δείξουν ότι φτάνουν σε αυτό το διάλογο μόνο επειδή είναι υποχρεωμένοι και όχι επειδή έχουν διάθεση να συζητήσουν» υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Αναφερόμενη στο θέμα του ασφαλιστικού, η κα.Γεροβασίλη υποστήριξε ότι διακινείται από ορισμένους «μια εικόνα τρόμου», τονίζοντας ότι υπάρχει η δεδομένη συμφωνία για το 1% επί του ΑΕΠ και ότι οι δανειστές δεν ζητούν κάθε ημέρα και περισσότερα από την κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης