Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει - Άχρηστα κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει - Άχρηστα κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι
Τέλος στα σενάρια συνεργασίας με την κυβέρνηση βάζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την κατάρρευση της κυβέρνησης προέβλεψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εξηγώντας ότι έχει δέκα βόμβες στις τάξεις της, αναφερόμενος στην ομάδα των 53. 
Ο Β. Λεβέντης εξαπέλυσε επίθεση σε κυβέρνηση αλλά και σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Λεβέντης έβαλε τέλος στα σενάρια συνεργασίας με την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι «συναίνεση δεν σημαίνει να ψηφίζεις βλακώδη πράγματα».
«Αν αυτό έχουν στο μυαλό τους, τότε αυτό είναι φασισμός» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος αναφερόμενος στην τακτική κατάθεσης στη Βουλή ογκοδέστατων τροπολογιών, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κάνει πράγματα που ούτε η Χούντα δεν έκανε».
«Είναι τρελοί και νομίζω ότι δολίως προχωρούν και σε διαδικασίες κατεπείγοντος και στην πρακτική κατάθεσης άσχετων τροπολογιών» τόνισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος χαρακτήρισε λάθος την πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε την πρόταση του για περικοπή συντάξεων σε 80.000 πλούσιους με βάση εισοδηματικά κριτήρια.
«Γιατί να παίρνει σύνταξη κάποιος που εισπράττει 7.000 ευρώ;
Αν σταματήσει να τα εισπράττει, να επανέλθει η σύνταξή του.
Με τα χρήματα αυτά δεν θα κόβαμε τις συντάξεις κάτω από 1.000 ευρώ» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος τα έβαλε και με το ΠΑΣΟΚ και με Το Ποτάμι, τα οποία χαρακτήρισε «άχρηστα κόμματα».
«Ο σκοπός μας είναι οι ψηφοφόροι των άχρηστων κομμάτων, κατ’ εμέ, όπως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, να απορροφηθούν από την Ένωση Κεντρώων.
Τα λέω άχρηστα, όχι με κακία, αλλά δύο μήνες που τους παρακολουθώ στη Βουλή όλο φιγούρα και ανοησίες κάνουν.
Δεν άκουσα μία σοβαρή κουβέντα από αυτά τα δύο κόμματα» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης