Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτζικώστας (ΝΔ): Έχω ενοχλήσει λίγους βολεμένους - Σχεδιάζω μια μεγάλη Νέα Δημοκρατία

Τζιτζικώστας (ΝΔ): Έχω ενοχλήσει λίγους βολεμένους - Σχεδιάζω μια μεγάλη Νέα Δημοκρατία
"Eίναι διασφαλισμένη η ενότητα στη ΝΔ την επόμενη ημέρα των εκλογών", τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τσιτζικώστας
«Πρέπει να γίνουμε μια ισχυρή αντιπολίτευση γιατί δεν πρέπει να επιτρέψουμε στο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά μόνος του», ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τσιτζικώστας, μιλώντας απόψε στον ant1.
Μάλιστα, εξέφρασε την εκτίμησή του ότι αύριο, στις κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματός του,  θα πάνε πολλοί ΝΔκράτες για να ψηφίσουν για πρόεδρο του κόμματος , σημειώνοντας πως είναι διασφαλισμένη η ενότητα στη ΝΔ την επόμενη ημέρα των εκλογών, κάτι που και ο ίδιος προσωπικά εγγυήθηκε.
Μιλώντας για την υποψηφιότητά του, τόνισε ότι πολεμήθηκε όσο καμία μέσα από τη ΝΔ, ανέφερε ότι έχει ενοχλήσει λίγους βολεμένους, αλλά αυτό δεν τον ενοχλεί, ενώ σχεδιάζει μια μεγάλη Νέα Δημοκρατία.
«Οι ψηφοφόροι της ΝΔ ξέρουν οτι αύριο μπορεί να είναι η τελευταία φορά που θα έχουν το δικαίωμα επιλογής του προέδρου της ΝΔ», σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας και πρόσθεσε ότι «από Δευτέρα, εάν εκλεγώ, θα επιλέξω να σταθούν δίπλα μου οι καταλληλότεροι, ακόμη κι αν είναι αντίπαλοί μου».
Όπως είπε, «αύριο θα εκλέξουμε έναν ισχυρό αρχηγό, ικανό να προχωρήσει σε όλες τις αλλαγές που απαιτούνται για να γίνει ελκυστική η ΝΔ».
Ακόμη, υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να συνεργαστεί με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ότι η πρόταση Τσίπρα δεν είναι πρόταση εθνικής συνεννόησης αλλά συνενοχής.
«Το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών αύριο είναι: Είτε αλλάζουμε, είτε ξαναχάνουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης